Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Serveis a les persones Notícies 2015 La Federació Catalana del Voluntariat Social es dóna a conèixer a través de l'Oficina Jove del Tarragonès

La Federació Catalana del Voluntariat Social es dóna a conèixer a través de l'Oficina Jove del Tarragonès

La Federació Catalana del Voluntariat Social es dóna a conèixer a través de l'Oficina Jove del Tarragonès

Diverses entitats del territori inicien dijous una programació de sessions informatives adreçades als joves.
11/05/2015

 

L’Oficina Jove del Tarragonès, finestreta comarcal d’atenció a les persones joves gestionada pel Consell Comarcal del Tarragonès, la Direcció General de Joventut i l’Ajuntament de Tarragona, engega aquest dijous, 14 de maig, una programació de sessions informatives dutes a terme per entitats del territori. L’objectiu d’aquesta programació és donar informació específica i assessorament sobre un tràmit i una entitat concreta als joves que ho sol·licitin per tal de completar l’assessorament que ja s’ofereix des dels tres serveis estables de l’Oficina Jove.

L’entitat que obre aquesta programació és la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS), que té la missió de sensibilitzar la població sobre la importància del voluntariat com a agent transformador de la societat i posa a disposició de les entitats socials un seguit de serveis en xarxa.

A partir d’aquesta setmana, tots els dijous a la tarda, excepte el 4 de juny, coincidint amb l’horari d’obertura de l’equipament, de 16.30 a 19 h, la FCVS informarà totes les persones joves que vulguin sobre voluntariat en l’àmbit social al territori. La programació d’aquestes sessions informatives està oberta a les entitats del territori que encaixin en els objectius dels serveis que es donen a l’equipament. Poden fer arribar propostes a la mateixa Oficina Jove del Tarragonès, que es troba a la plaça Imperial Tàrraco, 1; al telèfon 977 251 873 o a l'adreça electrònica tarragones@oficinajove.cat.

Segells de reconeixement d’administració oberta