Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Serveis a les persones Notícies 2015 L'Ajuntament i l'Obra Social La Caixa signen un conveni per l'impuls de programes socials

L'Ajuntament i l'Obra Social La Caixa signen un conveni per l'impuls de programes socials

L'Ajuntament i l'Obra Social La Caixa signen un conveni per l'impuls de programes socials

L'Obra Social “la Caixa” col·laborarà en el programa municipal “Dinem a l’escola” i en el projecte “Teatre per a tots".
L'Ajuntament i l'Obra Social La Caixa signen un conveni per l'impuls de programes socials L'alcalde Josep Fèlix Ballesteros i el director d’Institucions de CaixaBank a Catalunya Joaquim Macià en el moment de la signatura
17/12/2015

 

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i el director d’Institucions de CaixaBank a Catalunya, Joaquim Macià, han signat aquest matí un conveni de col·laboració per afavorir programes socials i culturals de la ciutat. L’Obra Social “la Caixa” col·laborarà en el programa municipal “Dinem a l’escola” per garantir un àpat diari equilibrat als nens i nenes de famílies en situació de pobresa i en el projecte “Teatre per a tots” per facilitar l’accés a les arts escèniques a les entitats socials de la ciutat que treballen amb persones en risc d’exclusió social.

Durant l’acte de signatura, l’alcalde de Tarragona ha agraït la col·laboració de l’Obra Social “la Caixa”  amb l’Ajuntament i, especialment, en aquest cas perquè va destinada a pal·liar problemàtiques i millorar la vida de les persones. L’alcalde ha afegit que en aquests moments en què els recursos econòmics són limitats, cal arribar a acords i convenis amb d’altres institucions per ajudar les persones que més ho necessiten.

El director de CaixaBank a Catalunya, per la seva banda, ha destacat que la lluita contra la pobresa i el suport a les persones amb discapacitat són dos dels àmbits d’actuació prioritaris de l’Obra Social “la Caixa”. Macià ha reiterat el compromís de “la Caixa” amb Tarragona i ha agraït a l’Ajuntament la possibilitat de col·laborar amb els seus programes socials.

Amb les aportacions de l’Obra Social “la Caixa”, l’Ajuntament de Tarragona reforçarà aquestes dues campanyes que ja desenvolupa i que tenen una important repercussió social i cultural.

Segells de reconeixement d’administració oberta