Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Serveis a les persones Notícies 2016 Conveni entre l'Ajuntament i l'Obra Social "La Caixa" per garantir l'alimentació infantil

Conveni entre l'Ajuntament i l'Obra Social "La Caixa" per garantir l'alimentació infantil

Conveni entre l'Ajuntament i l'Obra Social "La Caixa" per garantir l'alimentació infantil

Conveni entre l'Ajuntament i l'Obra Social "La Caixa" per garantir l'alimentació infantil Foto: Mauri
08/11/2016


L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i el director d'Institucions de CaixaBank a Catalunya, Joaquim Macià, han signat aquest matí un conveni de col·laboració per a impulsar programes socials de la ciutat. L'Obra Social "la Caixa" col·laborarà en el programa municipal "Dinem a l'escola" que garanteix un àpat diari equilibrat als nens i nenes de famílies en situació de pobresa. L'Alcalde ha destacat el compromís de L'Obra Social La Caixa amb les problemàtiques socials i ha agraït la col·laboració que, any rere any, permet pal·liar la situació de famílies en risc d'exclusió i millorar la seva qualitat de vida. Ballesteros ha explicat que la col·laboració i els acords amb altres institucions són necessaris per estar al costat de les persones que més ho necessiten. Per la seva banda, el director de CaixaBank a Catalunya ha destacat el compromís de l'entitat amb la lluita contra la pobresa i l'exclusió social i ha reiterat el compromís de "la Caixa" amb Tarragona i ha agraït a l'Ajuntament la possibilitat de col·laborar amb els seus programes socials.

L'acord amb L'Obra Social permetrà complementar el programa per garantir l'alimentació infantil durant tot l'any que impulsa l'Institut Municipal de Serveis Socials. En període escolar, les ajudes municipals complementen les beques menjador que concedeix la Generalitat i durant les vacances escolars també es garanteix l'alimentació a través de convenis establerts amb les entitats socials de la ciutat. L'any 2015 el programa va comptar amb 1.386 beneficiaris.

Segells de reconeixement d’administració oberta