Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Serveis a les persones Notícies 2017 Dimarts se celebrarà una jornada sobre les persones sensellar

Dimarts se celebrarà una jornada sobre les persones sensellar

Dimarts se celebrarà una jornada sobre les persones sensellar

Durant la jornada es presentarà oficialment la Xarxa d'Atenció Integral a les Persones Sensellar de Tarragona
14/12/2017


Dimarts 19 de desembre, a partir de les 9 del matí, a la sala d'actes de CaixaFórum Tarragona, se celebrarà una jornada sobre les persones sensellar amb l'objectiu d'apropar a professionals i estudiants les noves orientacions i experiències en la intervenció en persones sense sostre. Hi haurà conferències i tallers sobre la inclusió social i l'abordatge del sensellarisme.

Durant la jornada es presentarà oficialment la Xarxa d'Atenció Integral a les Persones Sensellar de Tarragona que té com a finalitat enfortir la capacitat d'organització entre entitats i organitzacions que treballen amb persones sensellar a la ciutat.

L'organització va a càrrec de les Entitats Catalanes d'Acció Social (ECAS) amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tarragona des de l'Institut Municipal de Serveis Socials, la Càtedra d'Inclusió Social de la URV i el departament de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya.

L'assistència a la jornada és gratuïta i les inscripcions s'han de formalitzar a participo.cat/sensellarisme-ecas.

Podeu consultar el programa sencer de les jornades en aquest enllaç.

Segells de reconeixement d’administració oberta