Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Serveis a les persones Notícies 2017 Els Serveis Socials de la Part Baixa amplien les seves dependències amb un nou local al carrer Nou de Santa Tecla

Els Serveis Socials de la Part Baixa amplien les seves dependències amb un nou local al carrer Nou de Santa Tecla

Els Serveis Socials de la Part Baixa amplien les seves dependències amb un nou local al carrer Nou de Santa Tecla

L’any passat el Centre de la Part Baixa va atendre 1.578 famílies.
Els Serveis Socials de la Part Baixa amplien les seves dependències amb un nou local al carrer Nou de Santa Tecla Nou centre al carrer Nou de Santa Tecla.
23/11/2017

L’Institut Municipal de Serveis Socials de Tarragona ha ampliat les seves dependències d’atenció al públic a la part baixa de la ciutat, amb l’obertura d’un nou centre al carrer Nou de Santa Tecla, que complementa al que hi ha al carrer Misericòrdia que s’havia quedat petit, ja que els darrers anys ha augmentat el nombre de famílies i persones ateses.

El Centre de Serveis Socials de la Part Baixa atén els habitants dels carrers adjacents al sud de la Rambla Nova i de l’avinguda de Roma fins al riu Francolí, amb una cobertura de 46.736 persones, que representa el 22,5% de la població. Des del mes d’octubre, al Centre de Serveis Socials del carrer Nou de Santa Tecla es fa la primera acollida a l’usuari i s’atén a la gent gran i als temes relacionats amb la Llei de Dependència, mentre que al local del carrer Misericòrdia s'hi fa el tractament d’adults, infància, família, joves i la violència de gènere.

Durant els dos darrers anys, el Centre de Serveis Socials de la Part Baixa ha incrementat el nombre d’atencions a les famílies. L’any 2016 es van atendre 1.578 famílies, 262 més que el 2015, que van ser 1.316. Les necessitats que s’atenen són molt diverses, però l’atenció a la gent gran és molt important perquè és la zona de la ciutat amb més sobreenvelliment.

Els serveis d’atenció estan formats per un equip de 14 persones, entre treballadors socials,  educadors socials i auxiliars, entre d’altres.

El nou local dedicat a Centre de Serveis Socials, al carrer Nou de Santa Tecla, número 9, que ja era de propietat municipal, té una superfície de 147 m2, disposa de recepció, dues sales d’atenció al públic, serveis i sala de reunions. El cost de la remodelació ha estat de 4.100 euros.

La consellera i presidenta de l’IMSS, Ana Santos, ha explicat que “amb l’obertura d’aquest nou local, que ja era de propietat municipal i s’ha remodelat, es milloren les condicions d’atenció als usuaris, doncs es guanya en espai i en qualitat del servei.”

L’horari d’atenció dels dos centres de serveis socials de la Part Baixa és de 9 a 14 hores de dilluns a divendres; a més a més, el centre del carrer Misericòrdia, núm. 14, també obre els dilluns i dimarts a la tarda, de 16 a 18.30 hores.

Segells de reconeixement d'administració oberta