Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Serveis a les persones Notícies 2017 Gent Gran Activa celebra el 3r Festival solidari en Benefici de la Creu Roja

Gent Gran Activa celebra el 3r Festival solidari en Benefici de la Creu Roja

Gent Gran Activa celebra el 3r Festival solidari en Benefici de la Creu Roja

Tots els assistents estan convidats a portar aliments per a l'Aliança Humanitària per a l'alimentació infantil
Gent Gran Activa celebra el 3r Festival solidari en Benefici de la Creu Roja Cartell del Festival
25/05/2017

Les llars de jubilats i pensionistes municipals celebren el pròxim dissabte, 27 de maig, la tercera edició del Festival Solidari en benefici de la Creu Roja. La Sala August del Palau de Congressos acollirà l'espectacle que comptarà amb les actuacions dels grups de gent gran de les llars de jubilats. Aquest any es realitzaran 23 actuacions dedicades a les cançons espanyoles que han participat en el Festival d'Eurovisió al llarg dels anys, a més d'altres clàssics. Tots els assistents al Festival estan convidats a portar aliments que voluntaris de Creu Roja recolliran en el marc del projecte l'Aliança Humanitària per l'Alimentació Infantil.

L'espectacle començarà a les 5 de la tarda i és d'accés gratuït amb invitació, l'aforament previst és de 1.100 persones. L'any passat es van recollir prop de 4.000 quilos d'aliments que la Creu Roja va destinar a famílies en situació vulnerable de la nostra ciutat. L'Aliança Humanitària per a l'Alimentació Infantil és una iniciativa impulsada per la Creu Roja, dirigida a tots els sectors socials, per fer front de manera col·lectiva a l'actual situació d'emergència social que viu la població catalana, i especialment la infància.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta