Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Serveis a les persones Notícies 2017 Jornada sobre les persones sensellar

Jornada sobre les persones sensellar

Jornada sobre les persones sensellar

Es posarà en marxa la Xarxa d'Atenció Integral a les Persones sensellar de Tarragona per donar una resposta integral a les persones que ho necessiten
Jornada sobre les persones sensellar Imatge de la Jornada. Foto: Mauri
20/12/2017La sala d'actes de Caixafórum va acollir ahir una Jornada sobre les persones sensellar per tal d'apropar als professionals les noves orientacions i experiències en la intervenció en persones sense sostre. Els temes que es van tractar a les conferències i tallers van ser la inclusió social i l'abordatge del sensellarisme.

També es va presentar la Xarxa d'Atenció Integral a les Persones Sensellar de Tarragona que tindrà com a finalitat enfortir el treball en xarxa i l'intercanvi d'informació entre els diversos recursos i serveis que treballen a la ciutat vers les persones sense sostre i encetar noves propostes col·lectives. La Xarxa s'organitzarà en diferents comissions de treball que englobin tot el que estigui relacionat amb el sensellarisme.

La cloenda de la Jornada va anar a càrrec de la consellera de Serveis Personals de l'Ajuntament, Ana Santos; el coordinador de les Entitats Catalanes d'Acció Social (ECAS) al Camp de Tarragona, Joan Josep Izquierdo, i el director de la Càtedra d'Inclusió Social de la URV, Àngel Belzunegui.

La jornada ha estat una iniciativa de les Entitats Catalanes d'Acció Social (ECAS) amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tarragona des de l'Institut Municipal de Serveis Socials, la Càtedra d'Inclusió Social de la URV i el departament de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya.

Segells de reconeixement d'administració oberta