Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Serveis a les persones Notícies 2018 Dissabte se celebrarà el Dia Internacional de les Persones sense Llar

Dissabte se celebrarà el Dia Internacional de les Persones sense Llar

Dissabte se celebrarà el Dia Internacional de les Persones sense Llar

La plaça Verdaguer acollirà diferents actes
21/11/2018

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les Persones sense Llar, la plaça Verdaguer acollirà el dissabte dia 24 de novembre diferents activitats per conscienciar i sensibilitzar la ciutadania entorn del fenomen del sensellarisme a Tarragona.

Durant la jornada es mostrarà la col·laboració que hi ha entre les entitats que treballen per a les persones sense llar a la nostra ciutat.

Actes:

  • 11 h. Taller de poesia reivindicativa, a càrrec de Paula Alba Rodríguez.
  • 12 h. Espai musical i vermut.
  • 13 h. Contacontes "La sopa de pedres", a càrrec d'Agustí Farré.
  • De 13 a 16 h. Espai de dinar popular Conmvivim i cafè.
  • De 16.30 a 17 h. Exposició de dansa amb la peça "Si dices, si piensas, ¡te callas!", a càrrec de la companyia Dansa Imperfecta.
  • 17.30 h. Lectura del manifest i memoràndum.


A la plaça de Verdaguer hi haurà una carpa on es farà una activitat d'escape room amb la temàtica del fenomen del sensellarisme, a càrrec de Petits Enginyers.

La recaptació de l'escape room i del dinar popular serà en benefici de les entitats de la Xarxa d'Atenció Integral de les Persones sense Llar de Tarragona.

La jornada està organitzada per la Xarxa d'Atenció Integral de Persones sense Llar de Tarragona, amb la col·laboració de l'Ajuntament i l'Institut Municipal de Serveis Socials de Tarragona.

Segells de reconeixement d’administració oberta