Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Serveis a les persones Notícies 2020 Crida de l’Ajuntament de Tarragona a les persones o entitats que organitzen voluntariat sobre el coronavirus

Crida de l’Ajuntament de Tarragona a les persones o entitats que organitzen voluntariat sobre el coronavirus

Crida de l’Ajuntament de Tarragona a les persones o entitats que organitzen voluntariat sobre el coronavirus

L’objectiu és identificar-les, coordinar-les i garantir la seguretat en el desplegament de possibles tasques.
15/03/2020

La Generalitat de Catalunya ha dictaminat que les iniciatives de voluntariat relacionades amb la pandèmia del Covid-19 estiguin coordinades pels poders públics locals. Per aquest motiu, l'Ajuntament de Tarragona fa una crida a les iniciatives de voluntariat per als col·lectius més vulnerables al coronavirus perquè en donin coneixement al consistori amb l’objectiu d’identificar-les, coordinar-les i garantir la seguretat de les persones en el desplegament de possibles tasques. Aquesta acció es treballa en coordinació amb Protecció Civil de l’Ajuntament de Tarragona.

Per aquest motiu, posa a disposició de la ciutadania un formulari online perquè facin arribar les seves peticions. Hi ha dos qüestionaris: un per a iniciatives de voluntariat organitzades; i un altre per a persones que vulguin ajudar i no estiguin d’entrada adherides a cap iniciativa.

Fins ara s'ha pogut tenir constància de nombroses iniciatives interessants i s'ha recollit l'adhesió de moltes persones predisposades a donar un cop de mà. L'Ajuntament de Tarragona ja disposa, per tant, d'una borsa de recursos humans i materials molt important que es mobilitzaran en cas que els serveis municipals no puguin donar resposta a les necessitats i es determini que es poden exercir les tasques amb la seguretat suficient. 

Segells de reconeixement d'administració oberta