Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Serveis a les persones Notícies del 2009 al 2013 Avui se celebra el Dia Mundial del Treball Social

Avui se celebra el Dia Mundial del Treball Social

Avui se celebra el Dia Mundial del Treball Social

Aquest any es vol posar l'accent al primer objectiu de l'Agenda, essent el tema del dia: " Promoure la igualtat social i econòmica".
19/03/2013

 

L’Ajuntament de Tarragona vol unir-se a aquesta celebració pel pes específic que aquest col·lectiu té en el desenvolupament de les mesures que el consistori adreça als seus ciutadans en matèria de serveis socials.

“És en aquest temps d’especials dificultats quan els serveis socials, amb els treballadors i treballadores socials com agents de canvi, són indispensables per a conèixer i pal·liar els efectes de la crisis generalitzada que moltes famílies tarragonines pateixen”, defensa la tinent d’alcalde de Serveis a la Persona, Victòria Pelegrín.

Pelegrín també recorda que el consistori tarragoní “té una especial sensibilitat cap a el desenvolupament de projectes socials, emmarcats  dins de l’Àrea d’Atenció  a les Persones i d’una manera especial en el Institut Municipal de Serveis Socials, el qual va celebrar l’any passat el seu 25è aniversari”.

Fins a l'any 2009, el Dia Internacional del Treball Social als països europeus se celebrava en la mateixa data que el Dia dels Drets Humans,  al novembre. En l'Assemblea Mundial en Salvador de Badia (Brasil) celebrada en 2008, els membres de la Federació Internacional de Treballadors i Treballadores Socials van decidir fixar per unanimitat una futura data per a la celebració del Dia de Treball Social Mundial, decidint-se celebrar cada tercer dimarts del mes de març de cada any.

Segells de reconeixement d’administració oberta