Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Serveis a les persones Notícies del 2009 al 2013 La Festa Intercultural de Tarragona celebra la 4a edició aquest dissabte

La Festa Intercultural de Tarragona celebra la 4a edició aquest dissabte

La Festa Intercultural de Tarragona celebra la 4a edició aquest dissabte

Hi haurà activitats culturals com teatre, dansa i música de diferents entitats tarragonines, que mostraran la diversitat cultural existent a la ciutat.
14/11/2013

El Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau acollirà el dissabte 16 de novembre la quarta edició de la Festa Intercultural de Tarragona (FITA).

L’esdeveniment està organitzat per 16 entitats tarragonines, amb la col·laboració de l’Ajuntament, que són: Asociación Amistad entre Hermanos, Hip Hop Selektah Bwoyss, Asociación de Residentes Latinoamericanos – ArLet, Associació Búlgars de Tarragona, Associació de Residents Bolivians, Associació de Senegalesos, Comunitat Islàmica Ar-Risala, Casa Argentina de Tarragona, Nigeria Union Association, AFAC, Asociación de Mujeres Nigerianas, grup de Teatre Vis de Vanadi, la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau, l’Associació Romanesa de Tarragona, l'Associació de Paraguayos de Tarragona i l'Associació Filipina de Tarragona SAMAHAN.

L’acte s’obrirà a les 5 de la tarda, amb l'aixecament d'un castell fet entre persones provinents d’altres països que formen part de la colla castellera de Sant Pere i Sant Pau. D'aquesta manera es vol simbolitzar la tasca que realitza la FITA: sumar competències culturals de tota la ciutadania i crear conjuntament quelcom on tothom en sigui part. A continuació hi haurà un seguit d’activitats culturals com ara teatre, dansa i música, dutes a terme per les entitats participants, i que mostraran la diversitat cultural existent a la ciutat. A més, i al llarg de la jornada, es recolliran aliments que es destinaran al banc d’aliments de Creu Roja.

La Festa forma part d’un projecte que es desenvolupa al llarg de tot l’any, coordinat per la Unitat Tècnica d’Immigració de l’Institut Municipal de Serveis Socials de Tarragona, i que manté una agenda d’activitats, jornades i trobades amb les entitats en àmbits com l’esport, joventut, o ocupació, promogudes des d’un punt de vista de foment i promoció de la interculturalitat.


En aquest enllaç podeu veure el cartell del la Festa Intercultural de Tarragona 2013


Segells de reconeixement d’administració oberta