Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Serveis a les persones Notícies del 2009 al 2013 S'inicia el "Casal d'Estiu Ciutat de Tarragona"

S'inicia el "Casal d'Estiu Ciutat de Tarragona"

S'inicia el "Casal d'Estiu Ciutat de Tarragona"

Està adreçat als infants de 3 a 12 anys escolaritzats durant el curs escolar 2012-2013.
21/06/2013


El pròxim 25 de juny la Conselleria de Serveis a la Persona de l’Ajuntament de Tarragona inicia el Casal de Vacances d’Estiu de la Ciutat de Tarragona 2013, anomenat Jocs de Mediterrània. L’objectiu és permetre la conciliació de la vida familiar i laboral davant la necessitat de moltes famílies amb la imprescindible atenció als fills i filles durant el període de vacances escolars.

Les jornades permeten oferir uns bons equipaments i unes activitats específiques programades amb una base educativa, lúdica i creativa. Algunes de les activitats que es desenvolupen són jocs, tallers manipulatius, esports, danses, cançons, sortides culturals, exposicions i excursions. Cal fer esment a les activitats complementàries amb col·laboració amb altres entitats, sobretot esportives i culturals.

Els nens amb discapacitat NEE (necessitats educatives especials), a petició dels pares que ho sol·liciten, gaudeixen d'un suport individualitzat i professional per la seva atenció, donant resposta amb un recurs integrador, socialitzador i que equipara en igualtat d'oportunitats les possibilitats d'aquests infants amb la resta.

L’activitat estarà organitzada per l’empresa guanyadora del concurs (Fundació En Xarxa).

Calendari i horaris Casal d’Estiu:
Dates: del 25/06/2013 al 26/07/2013
Horaris: Matins de 9 a 13:00 h
Jornada de dilluns a divendres

Segells de reconeixement d’administració oberta