Esteu aquí: Inici Cultura Arts escèniques Dansa Dia Internacional de la Dansa

Dia Internacional de la Dansa

A Tarragona hi ha diversos centres i escoles que es dediquen a l'ensenyament de la dansa en diverses modalitats: des de la clàssica fins a la contemporània, i també altres manifestacions corporals.

Amb motiu del Dia Internacional de la Dansa, el 29 d'abril, s'organitzen, amb la col·laboració de les entitats, exhibicions de diversos estils de dansa amb la participació de ballarins de totes les edats. Un dels actes principals, força conegut, és l'exhibició de clàssic a la barra del Balcó del Mediterrani.

La voluntat d'aquestes activitats és fer de punt de trobada entre els alumnes d'aquestes escoles i la ciutadania en general, així com representar la màxima pluralitat d'estils i d'edats i aconseguir un ambient festiu per a tota la ciutat al voltant de la dansa.

Programació:

Mostra de Dansa al Parc Francolí

Jornada de dansa a l’aire lliure de les escoles associades de la ciutat de Tarragona.

La dansa, com a eix central de la jornada, per fomentar la convivència, agermanar les escoles i compartir les diferents disciplines i estils. Reunint un gran nombre de ballarins i públic per demostrar que la dansa es un art viu i divers a la nostra ciutat.

Què
Dansa
Quan i on
27/04/2024 17:00 a 19:00
Preu
Gratuït
Organitzat per
Ajuntament de Tarragona

Gala de dansa

L’Associació Pel Foment de la Dansa va ser fundada l'any 2003 amb l'objectiu de poder viure la dansa des de la llibertat, sense fronteres entre escoles de la mateixa ciutat de Tarragona. Portem un llarg camí fet, ple de vivències conjuntes que cada any són més enriquidores per totes nosaltres, mestres i alumnes.

Aquests actes dedicats  a la dansa són fruit d’aquesta petita Associació formada per les escoles Artis Tarragona, El Taller, Endantza, Art i Flamenc, Dansartt i Estudi Dansa Montserrat.

Gala de dansa de les escoles associades representant coreografies d’estils ben diferents;  dansa clàssica, contemporània, dansa Jazz, hip hop, comercial, musical, dansa  creativa. Peces de dansa carregades d’esforç, treball i emoció per part de tots els ballarins.

  • A les 18 h (infants de 4 a 12 anys)
  • A les 20 h (juvenil i adults)           
Què
Dansa
Quan i on
28/04/2024 18:00 a 20:00
Preu
5 €

Barra de dansa clàssica al Balcó del Mediterrani

L’emblemàtica barra clàssica al balcó del Mediterrani és una mostra de dues barres d’exercicis de dansa clàssica elaborats entre les 6 escoles associades en aquest entorn natural que ens ofereix Tarragona.

Una barra protagonitzada per petits ballarins, adolescents i adults presentant-nos exercicis bàsics de dansa clàssica.

Què
Dansa
Quan i on
29/04/2024 18:00 a 19:00
Preu
Gratuït
Organitzat per
Ajuntament de Tarragona
Segells de reconeixement d'administració oberta