Esteu aquí: Inici Cultura Suport cultural FAQ

FAQ

Preguntes freqüents

volem assajar i no sabem on

A l’apartat d’espais d’aquest web teniu diverses espais a disposició de la pràctica cultural. Si cap d’aquests espais i condicions s’ajusta a les vostres necessitats poseu-vos en contacte amb nosaltres a fescultura@tarragona.cat explicant el cas i ens posarem en contacte amb vosaltres.


volem fer difusió de la nostra obra

Si voleu que la vostra activitat cultural consti a l’agenda de la ciutat només heu d’omplir el següent formulari i en farem difusió. Si necessiteu parlar amb nosaltres per tractar altres canals de difusió ens podeu escriure a fescultura@tarragona.cat.


Volem crear una associació cultural i no sabem per on començar

Demaneu-nos una cita perquè us puguem assessorar i acompanyar. Podeu comentar-nos el què voleu fer al correu fescultura@tarragona.cat i ens posem en contacte amb vosaltres.


Tenim una proposta d’activitat cultural, i ara què?

Us podeu posar en contacte amb nosaltres a fescultura@tarragona.cat per demanar una cita indicant qui sou i el tema que us genera dubte. Ens posarem en contacte amb vosaltres per assessorar-vos.


Com podem estar al dia de tot el que fa Cultura?

Tens diverses opcions: Presencialment, als espais culturals com el CCAA o al Teatre Tarragona. De manera virtual, a través del web de Cultura de l'Ajuntament de Tarragona, les nostres xarxes socials i l'aplicació TGN Agenda.


Com contactem amb Suport a la creació i la pràctica cultural?

Podeu trucar al 977 053 071, 671 390 35 o al correu fescultura@tarragona.cat

Segells de reconeixement d'administració oberta