El cartell

Festival Dixieland Tarragona

La 29a edició del Festival de Dixieland de Tarragona, que se celebrarà entre el dijous 25 i el diumenge 28 d’abril de 2024, ha volgut apostar per una imatge que ens apropa als orígens del Festival. La jove dissenyadora Anna Pons ha creat un cartell festiu i d'esperit transgressor, que vol contribuir a revifar la identitat del festival, basada en la música de carrer, els espectacles participatius i l’atracció de tots els públics, especialment, del jovent.

El cartell utilitza el llenguatge fotogràfic, a través d’una composició narrativa de músics que acompanyen gent que balla. Tots aquests personatges plasmen diferents èpoques de la música d’aquest gènere i estan units sobre una mena de columna vertebral. Aquesta columna vol tenir un subtil protagonisme, ja que el moviment s’emfatitza amb el ball, i, a la vegada, és un emblema de la ciutat: la bandera de Tarragona. A més a més, representa de forma abstracta les tecles d’un instrument de vent, tan predominant a les bandes de dixieland.

> El programa

square_img
02/02/2024

El Festival Dixieland 2024 torna al carrer

A banda de la programació oficial, l’Ajuntament obre enguany una nova convocatòria per a la participació de restauradors i establiments

Vegeu-ne més
square_img
11/05/2023

Carlos Sarduy i el Picnic Dixie protagonitzen l’últim cap de setmana del Dixieland

La Rambla Music Big Band i la Jove TGN Big Band & Sheila Trujillo seran els encarregats de posar punt i final al 28 Festival de Jazz de Tarragona

Vegeu-ne més
square_img
05/05/2023

La Hip Hop Brass Collective amb els rapers Rodrigo Laviña i Cecé, protagonistes del segon cap de setmana Dixieland

Diumenge, el grup revelació femení Faneka presenta el seu segon àlbum a la Capsa de Música

Vegeu-ne més
square_img
26/04/2023

El 25è aniversari de l’Small River dona el tret de sortida aquest divendres al Dixieland

Diumenge, el Centre Cultural Antic Ajuntament acull la celebració del Dia Internacional del Jazz

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Agenda oficial de tots els actes culturals que la ciutat de Tarragona ofereix dia a dia, amb el programa complet i actualitzat dels esdeveniments més destacats: temporades dels Teatres de Tarragona, Festival Dixieland Tarragona, Tarraco Viva, Concurs Internacional de Focs Artificials, Festival d'Estiu, Sant Magí­, Santa Tecla, Concurs de Castells, Festival Internacional de Fotografia SCAN Tarragona, etc.