Programa

Festival Dixieland Tarragona

La 29a edició del Festival de Dixieland de Tarragona, que se celebra entre el dijous 25 i el diumenge 28 d’abril, vol recuperar l’esperit més festivaler concentrant els concerts en quatre dies carregats d’activitat a tota la ciutat. Arriba amb un programa marcadament de carrer amb el 60% de les actuacions itinerants i en espais a l’aire lliure. 20 formacions, procedents d’Andalusia, Madrid, Múrcia i Catalunya, oferiran 47 actuacions  al llarg de les quatre jornades intenses del certamen, entre dijous 25 i diumenge 28 d’abril, en 26 espais diferents. Presentaran 9 estrenes, 3 d’elles absolutes, 3 a Catalunya i 3 al Camp de Tarragona, així com una coproducció artística. El festival compta amb la participació de 16 entitats, empreses i cooperatives coorganitzadores artístiques; 12 ens col·laboradors i 2 patrocinadors públics, a més del propi Ajuntament de Tarragona.

CONSULTA EL PROGRAMA DIGITAL

> O descarrega tot el programa en PDF

La gran majoria de concerts són gratuïts i no cal reserva prèvia d’entrada. Les portes s’obren 30 minuts abans de l’inici de l’actuació. En les quatre activitats que cal entrada ho especifica.

square_img
26/04/2024

Canvis d'ubicació en la programació del Festival Dixieland en cas de pluja

Vegeu-ne més
square_img
24/04/2024

Música dixie i màgia, aquesta setmana a l'Espai Jove Kesse

L'espai Jove Kesse acull aquesta setmana tres actes culturals que ompliran l'equipament de música i màgia de dijous a dissabte

Vegeu-ne més
square_img
19/04/2024

La setmana vinent arriba el festival Dixieland repartit per tota la ciutat

Es celebra del 25 al 28 d’abril i comptarà amb gairebé cinquanta actuacions

Vegeu-ne més
square_img
18/03/2024

Tarragona serà el gran escenari del Dixieland durant quatre dies intensos del mes d’abril

Serà del 25 al 28 d’abril i amb gairebé cinquanta actuacions

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Agenda oficial de tots els actes culturals que la ciutat de Tarragona ofereix dia a dia, amb el programa complet i actualitzat dels esdeveniments més destacats: temporades dels Teatres de Tarragona, Festival Dixieland Tarragona, Tarraco Viva, Concurs Internacional de Focs Artificials, Festival d'Estiu, Sant Magí­, Santa Tecla, Concurs de Castells, Festival Internacional de Fotografia SCAN Tarragona, etc.