The Feos' Experience

Festival Dixieland Tarragona

The FEOS' Experience és un quintet de jazz amb vocació popular. El seu repertori és variat: swing, dixieland, música brasilera, ska jazz, latin jazz, funky, cançons populars, balades... Des de la seva formació l’any 2008, el quintet ha fet un bon grapat de concerts, més de 200, amb molt bona resposta del públic. Des de l’any 2009 ha participat a totes les edicions del Festival de Dixieland de Tarragona i també en altres festivals, com el Zona Jazz i el Festival Jazz Antic de Sitges.

La formació habitual està composada per Oriol Rodríguez Curieses, bateria; José Gómez Martos “Viki”, tuba; José Luis Lete, guitarra, i José Gómez Rodríguez “Moluco”, saxo. També hi ha la possibilitat d’actuar acompanyats d’un cantant.

> Més informació aquí

square_img
18/03/2024

Tarragona serà el gran escenari del Dixieland durant quatre dies intensos del mes d’abril

Serà del 25 al 28 d’abril i amb gairebé cinquanta actuacions

Vegeu-ne més
square_img
02/02/2024

El Festival Dixieland 2024 torna al carrer

A banda de la programació oficial, l’Ajuntament obre enguany una nova convocatòria per a la participació de restauradors i establiments

Vegeu-ne més
square_img
11/05/2023

Carlos Sarduy i el Picnic Dixie protagonitzen l’últim cap de setmana del Dixieland

La Rambla Music Big Band i la Jove TGN Big Band & Sheila Trujillo seran els encarregats de posar punt i final al 28 Festival de Jazz de Tarragona

Vegeu-ne més
square_img
05/05/2023

La Hip Hop Brass Collective amb els rapers Rodrigo Laviña i Cecé, protagonistes del segon cap de setmana Dixieland

Diumenge, el grup revelació femení Faneka presenta el seu segon àlbum a la Capsa de Música

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Agenda oficial de tots els actes culturals que la ciutat de Tarragona ofereix dia a dia, amb el programa complet i actualitzat dels esdeveniments més destacats: temporades dels Teatres de Tarragona, Festival Dixieland Tarragona, Tarraco Viva, Concurs Internacional de Focs Artificials, Festival d'Estiu, Sant Magí­, Santa Tecla, Concurs de Castells, Festival Internacional de Fotografia SCAN Tarragona, etc.