White Boy White (Richard White)

Festival Dixieland Tarragona

White va començar a tocar als cafès de la seva ciutat natal de Filadèlfia a la dècada dels vuitanta en l'ambient de la música folk local. Més tard va recórrer Europa abans de conèixer el seu mentor, el mestre guitarrista de 8 cordes David Harris.

A la dècada dels noranta, White Boy es va establir a Nova Orleans, on va conèixer i fins i tot va compartir escenaris amb alguns dels millors talents de la ciutat. Això va solidificar el seu estil de tocar combinant les seves influències del nord i del sud dels Estats Units. El camí de White Boy finalment el va portar a Espanya, a través de Mallorca, i finalment a la seva residència actual a Tarragona, on va llançar 2 àlbums discogràfics, Shadow of the night, el 2013, amb Jr. Charley i Little Victor, i, més tard, el seu primer àlbum en solitari, Till I find mi dying bed el 2016, que va obtenir molt bona critica internacional.

> Més informació aquí

square_img
26/04/2024

Canvis d'ubicació en la programació del Festival Dixieland en cas de pluja

Vegeu-ne més
square_img
24/04/2024

Música dixie i màgia, aquesta setmana a l'Espai Jove Kesse

L'espai Jove Kesse acull aquesta setmana tres actes culturals que ompliran l'equipament de música i màgia de dijous a dissabte

Vegeu-ne més
square_img
19/04/2024

La setmana vinent arriba el festival Dixieland repartit per tota la ciutat

Es celebra del 25 al 28 d’abril i comptarà amb gairebé cinquanta actuacions

Vegeu-ne més
square_img
18/03/2024

Tarragona serà el gran escenari del Dixieland durant quatre dies intensos del mes d’abril

Serà del 25 al 28 d’abril i amb gairebé cinquanta actuacions

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Agenda oficial de tots els actes culturals que la ciutat de Tarragona ofereix dia a dia, amb el programa complet i actualitzat dels esdeveniments més destacats: temporades dels Teatres de Tarragona, Festival Dixieland Tarragona, Tarraco Viva, Concurs Internacional de Focs Artificials, Festival d'Estiu, Sant Magí­, Santa Tecla, Concurs de Castells, Festival Internacional de Fotografia SCAN Tarragona, etc.