White Boy White (Richard White)

Festival Dixieland Tarragona

White va començar a tocar als cafès de la seva ciutat natal de Filadèlfia a la dècada dels vuitanta en l'ambient de la música folk local. Més tard va recórrer Europa abans de conèixer el seu mentor, el mestre guitarrista de 8 cordes David Harris.

A la dècada dels noranta, White Boy es va establir a Nova Orleans, on va conèixer i fins i tot va compartir escenaris amb alguns dels millors talents de la ciutat. Això va solidificar el seu estil de tocar combinant les seves influències del nord i del sud dels Estats Units. El camí de White Boy finalment el va portar a Espanya, a través de Mallorca, i finalment a la seva residència actual a Tarragona, on va llançar 2 àlbums discogràfics, Shadow of the night, el 2013, amb Jr. Charley i Little Victor, i, més tard, el seu primer àlbum en solitari, Till I find mi dying bed el 2016, que va obtenir molt bona critica internacional.

> Més informació aquí

square_img
02/02/2024

El Festival Dixieland 2024 torna al carrer

A banda de la programació oficial, l’Ajuntament obre enguany una nova convocatòria per a la participació de restauradors i establiments

Vegeu-ne més
square_img
11/05/2023

Carlos Sarduy i el Picnic Dixie protagonitzen l’últim cap de setmana del Dixieland

La Rambla Music Big Band i la Jove TGN Big Band & Sheila Trujillo seran els encarregats de posar punt i final al 28 Festival de Jazz de Tarragona

Vegeu-ne més
square_img
05/05/2023

La Hip Hop Brass Collective amb els rapers Rodrigo Laviña i Cecé, protagonistes del segon cap de setmana Dixieland

Diumenge, el grup revelació femení Faneka presenta el seu segon àlbum a la Capsa de Música

Vegeu-ne més
square_img
26/04/2023

El 25è aniversari de l’Small River dona el tret de sortida aquest divendres al Dixieland

Diumenge, el Centre Cultural Antic Ajuntament acull la celebració del Dia Internacional del Jazz

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Agenda oficial de tots els actes culturals que la ciutat de Tarragona ofereix dia a dia, amb el programa complet i actualitzat dels esdeveniments més destacats: temporades dels Teatres de Tarragona, Festival Dixieland Tarragona, Tarraco Viva, Concurs Internacional de Focs Artificials, Festival d'Estiu, Sant Magí­, Santa Tecla, Concurs de Castells, Festival Internacional de Fotografia SCAN Tarragona, etc.