Pixi Dixi Band

Festival Dixieland Tarragona

Pixi Dixi és la banda de Dixieland pionera de les comarques de Tarragona. Nascuda l’any 1994, són una banda de qualitat amb una absoluta versatilitat en diferents espais i ambients, des del concert més polit i exigent fins a l’atmosfera més popular o més golfa.

Han participat en diversos festivals, com el Festival de Dixieland de la Corunya, el Festival de Jazz de Menorca, el Festival de Jazz de Cantanhede de Portugal i el Festival de Rueil-Malmaison de França, on van quedar classificats en tercera posició.
 

> Més informació aquí

square_img
26/04/2024

Canvis d'ubicació en la programació del Festival Dixieland en cas de pluja

Vegeu-ne més
square_img
24/04/2024

Música dixie i màgia, aquesta setmana a l'Espai Jove Kesse

L'espai Jove Kesse acull aquesta setmana tres actes culturals que ompliran l'equipament de música i màgia de dijous a dissabte

Vegeu-ne més
square_img
19/04/2024

La setmana vinent arriba el festival Dixieland repartit per tota la ciutat

Es celebra del 25 al 28 d’abril i comptarà amb gairebé cinquanta actuacions

Vegeu-ne més
square_img
18/03/2024

Tarragona serà el gran escenari del Dixieland durant quatre dies intensos del mes d’abril

Serà del 25 al 28 d’abril i amb gairebé cinquanta actuacions

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Agenda oficial de tots els actes culturals que la ciutat de Tarragona ofereix dia a dia, amb el programa complet i actualitzat dels esdeveniments més destacats: temporades dels Teatres de Tarragona, Festival Dixieland Tarragona, Tarraco Viva, Concurs Internacional de Focs Artificials, Festival d'Estiu, Sant Magí­, Santa Tecla, Concurs de Castells, Festival Internacional de Fotografia SCAN Tarragona, etc.