El cartell

Festival Dixieland Tarragona

La 29a edició del Festival de Dixieland de Tarragona, que se celebrarà entre el dijous 25 i el diumenge 28 d’abril de 2024, ha volgut apostar per una imatge que ens apropa als orígens del Festival. La jove dissenyadora Anna Pons ha creat un cartell festiu i d'esperit transgressor, que vol contribuir a revifar la identitat del festival, basada en la música de carrer, els espectacles participatius i l’atracció de tots els públics, especialment, del jovent.

El cartell utilitza el llenguatge fotogràfic, a través d’una composició narrativa de músics que acompanyen gent que balla. Tots aquests personatges plasmen diferents èpoques de la música d’aquest gènere i estan units sobre una mena de columna vertebral. Aquesta columna vol tenir un subtil protagonisme, ja que el moviment s’emfatitza amb el ball, i, a la vegada, és un emblema de la ciutat: la bandera de Tarragona. A més a més, representa de forma abstracta les tecles d’un instrument de vent, tan predominant a les bandes de dixieland.

> El programa digital

> Descarrega tot el programa en PDF

square_img
26/04/2024

Canvis d'ubicació en la programació del Festival Dixieland en cas de pluja

Vegeu-ne més
square_img
24/04/2024

Música dixie i màgia, aquesta setmana a l'Espai Jove Kesse

L'espai Jove Kesse acull aquesta setmana tres actes culturals que ompliran l'equipament de música i màgia de dijous a dissabte

Vegeu-ne més
square_img
19/04/2024

La setmana vinent arriba el festival Dixieland repartit per tota la ciutat

Es celebra del 25 al 28 d’abril i comptarà amb gairebé cinquanta actuacions

Vegeu-ne més
square_img
18/03/2024

Tarragona serà el gran escenari del Dixieland durant quatre dies intensos del mes d’abril

Serà del 25 al 28 d’abril i amb gairebé cinquanta actuacions

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Agenda oficial de tots els actes culturals que la ciutat de Tarragona ofereix dia a dia, amb el programa complet i actualitzat dels esdeveniments més destacats: temporades dels Teatres de Tarragona, Festival Dixieland Tarragona, Tarraco Viva, Concurs Internacional de Focs Artificials, Festival d'Estiu, Sant Magí­, Santa Tecla, Concurs de Castells, Festival Internacional de Fotografia SCAN Tarragona, etc.