G

Festival Dixieland Tarragona

Gerardo Cañellas (Mallorca)

Des de molt jove ha estat un apassionat de les seves dues grans afeccions: el jazz i la fotografia, que combina amb la seva vida professional en el món de l'empresa. Viatger incansable coneix molts festivals i clubs arreu del món que han configurat la història del jazz. Jazz Voyeur reflecteix la seva mirada clandestina tant cap a l'aspecte documental del concert com cap a la personalitat pròpia de cada músic.

www.jazzvoyeur.com
gerardo@jazzvoyeur.com


GIL M. KIFFEN (Cuba)

Gil-MKiffen.jpgGil M. Kiffen va néixer a La Habana el 1960. A Cuba ha dirigit diverses orquestres com a pianista i arreglista. Ha actuat habitualment a locals de referència de la música popular cubana, com l’ “Habana Libre” o l’ “Hotel Internacional, i també ha participat al Festival “Jazz Plaza” de La Habana. Ha realitzat gires per diferents països com St. Martin’s, Jamaica o l’Estat Espanyol, amb orquestres cubanes de salsa, amb formacions de jazz i com a solista. A Catalunya ha actuat al Teatre Metropol, en diferents edicions del Festival de Dixieland de Tarragona i al Cicle de Jazz de l’Auditori Pau Casals d’El Vendrell.

Presentat per Cafeteria-Gelateria Pla de la Seu.

serrabar@yahoo.es
tel 977 22 07 46
669 29 96 25Gil Matos (Cuba)

Gil Matos és un pianista i compositor d’origen cubà, que ha realitzat gires internacionals per Mèxic, Jamaica i l’Estat espanyol. Ens oferirà una síntesi de jazz i música cubana.

977 244324


Golden Gate Quartet (Estats Units)

Enguany fem una escapada cap a un gènere ben proper com és el gospel tant per les estretes influències africanes com per les vinculacions religioses que impregnaren els orígens d'ambdós estils. Des des les esglésies dels Estats Units fins als més prestigiosos escenaris del món, rebem la visita dels Golden Gate Quartet. Més de seixanta anys de trajectòria professional avalen la carrera del grup de gospel més famós de tots els temps. Una actuació de luxe...

Tel. 973 248 925
latraca@svt.es


GUMBO JASS BAND (Catalunya)

GumboJassBand2.jpgEl gumbo és la sopa espesa, amb trossets de pa, ben picant, que se serveix a Nova Orleans. Aquesta banda fa honor a l’especialiat culinària. Des de la seva creació, l'any 1998, la banda de jazz tradicional Gumbo Jass Band, formada per sis músics de reconegut prestigi en l' àmbit estatal, ha apostat per preservar i difondre l'estil més primigeni del jazz. Al llarg dels anys, la GJB ha actuat amb gran èxit per nombroses ciutats catalanes i per la resta de l’Estat espanyol, consolidant-se com una banda estable respectada dins la comunitat del jazz clàssic i tradicional. En el CD que us presenten –New Orleans Dreams- , la GJB intenta evocar l'autenticitat i diversitat musical del jazz que es feia a New Orleans, amb composicions originals d'autors i intèrprets consagrats d'aquell moment, com ara Jabbo Smith, Tiniy Parham, Kid Ory, Wilbur De Paris, Lew Pollack, Leon Roppolo, Original Dixieland Jass Band i molts d'altres. Un humil homenatge a tots aquells músics que, amb la seva creativitat i dedicació, van aconseguir construir un estil inconfusible, ple de frescor i vitalitat, veritable punt de partida de la manifestació més important del segle XX: el jazz.
Ramon Cuadrada, trompeta; Cesc Miralta, clarinet; Òscar Font, trombó; Guillermo Alcañiz, banjo; David Parras, tuba; David Forns, bateria i washboard.

david_forns@ecodi.net
639.382.376

square_img
11/05/2023

Carlos Sarduy i el Picnic Dixie protagonitzen l’últim cap de setmana del Dixieland

La Rambla Music Big Band i la Jove TGN Big Band & Sheila Trujillo seran els encarregats de posar punt i final al 28 Festival de Jazz de Tarragona

Vegeu-ne més
square_img
05/05/2023

La Hip Hop Brass Collective amb els rapers Rodrigo Laviña i Cecé, protagonistes del segon cap de setmana Dixieland

Diumenge, el grup revelació femení Faneka presenta el seu segon àlbum a la Capsa de Música

Vegeu-ne més
square_img
26/04/2023

El 25è aniversari de l’Small River dona el tret de sortida aquest divendres al Dixieland

Diumenge, el Centre Cultural Antic Ajuntament acull la celebració del Dia Internacional del Jazz

Vegeu-ne més
square_img
03/04/2023

La 28a edició del Dixieland conquerirà Tarragona del 28 d'abril al 14 de maig

El 30 d’abril, els músics locals celebraran el Dia del Jazz al Centre Cultural Antic Ajuntament

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Agenda oficial de tots els actes culturals que la ciutat de Tarragona ofereix dia a dia, amb el programa complet i actualitzat dels esdeveniments més destacats: temporades dels Teatres de Tarragona, Festival Internacional de Dixieland, Tarraco Viva, Concurs Internacional de Focs Artificials, Festival d'Estiu, Sant Magí­, Santa Tecla, Concurs de Castells, Festival Internacional de Fotografia SCAN Tarragona, etc.