Esteu aquí: Inici Cultura i festes Servei Municipal de Biblioteques Notícies 2020 La Biblioteca Pepita Ferrer de Torreforta estrena parada al Mercat de Torreforta

La Biblioteca Pepita Ferrer de Torreforta estrena parada al Mercat de Torreforta

La Biblioteca Pepita Ferrer de Torreforta estrena parada al Mercat de Torreforta

Dins de la campanya "Tarragona, el millor regal", la Biblioteca Pepita Ferrer inicia el projecte BIBLIOMERCAT amb el lema "Un llibre, el millor regal"
02/12/2020

Divendres passat es va donar el tret de sortida a la campanya nadalenca de la ciutat de Tarragona i la Biblioteca Pepita Ferrer va estrenar una parada al Mercat de Torreforta. La Biblioteca ha volgut col·laborar i ser partícip d’aquest espai, muntant una parada de temàtica hivernal i aportant llibres als altres aparadors de temàtica nadalenca.

Els divendres 4, 11 i 18, de 10 h a 13 h s’oferirà el servei de préstec des del mateix Mercat, per tal de poder donar a conèixer la Biblioteca i fer encara més propera la relació amb el barri. Com a biblioteca de proximitat que és i amb les ganes de fer especial aquest Nadal tan diferent, la Biblioteca s’acosta al veïnat entrant al Mercat, punt més concorregut en aquestes dates, oferint llibres, revistes, i molta il·lusió. Així, doncs, aquestes festes: lectures i compres de proximitat al Mercat Municipal de Torreforta.

Segells de reconeixement d'administració oberta