Esteu aquí: Inici Cultura i festes Servei Municipal de Biblioteques Notícies 2020 La Biblioteca Pepita Ferrer de Torreforta presenta el Club per Emportar

La Biblioteca Pepita Ferrer de Torreforta presenta el Club per Emportar

La Biblioteca Pepita Ferrer de Torreforta presenta el Club per Emportar

A causa de les noves restriccions decretades pel Govern, la Biblioteca no pot fer activitats presencials
La Biblioteca Pepita Ferrer de Torreforta presenta el Club per Emportar Interior de la biblioteca Pepita Ferrer de Torreforta. Foto: Isaias Mena.
06/11/2020

Des del mes de març, quan va començar el confinament, la Biblioteca Pepita Ferrer de Torreforta ha hagut d'anar-se adaptant a la nova normalitat i als canvis de protocol constants per tal d'oferir un servei amb totes les mesures de seguretat. A l’octubre amb l’inici del curs escolar s’havia de donar el tret de sortida a les activitats presencials amb els infants i els i les joves del barri de Torreforta. L'activitat més destacada era el Club de Lectura Somnis de Paper, que un any més va esgotar ràpidament les places, per l’alta demanda.

Però just la setmana que havien d’arrencar les activitats presencials van entrar en vigor les noves mesures decretades pel Govern, fet que ha provocat que la Biblioteca Pepita Ferrer hagi donat la volta al Club. Ja que els infants no poden venir a llegir a la Biblioteca i no es vol augmentar encara més la desigualtat entre les famílies que tenen accés a internet i les que no, s’ha decidit que el Club entrarà a les cases gràcies al projecte el Club per Emportar.

Els infants i joves inscrits al Club podran passar per la biblioteca, a partir de la segona setmana de cada mes, a recollir la seva bossa per poder fer el Club a casa. A la bossa hi trobaran un llibre i activitats pensades per fomentar la imaginació i la creativitat, augmentar l’autoestima i potenciar l’entusiasme per la lectura.

La prova pilot es va fer l'última setmana d'octubre, a amb llibres i activitats al voltant de la Castanyada i Halloween i ha estat tot un èxit. Fet que demostra que la lectura i la cultura són un bé necessari i imprescindible per al creixement de grans i petits i que, per tant, cal adaptar-se als nous temps per no perdre aquests valors.

Segells de reconeixement d'administració oberta