Esteu aquí: Inici Cultura Servei Municipal de Biblioteques Notícies 2022 La Biblioteca Pepita Ferrer acull el projecte 'Xerrem Junts'

La Biblioteca Pepita Ferrer acull el projecte 'Xerrem Junts'

La Biblioteca Pepita Ferrer acull el projecte 'Xerrem Junts'

La iniciativa, que ofereix espais de conversa en català, ha arrencat aquest gener a Tarragona
31/01/2022

L'Associació de Professionals i Estudiosos de la Llengua i la Literatura Catalanes (APELLC) i la Coordinadora d'Associacions per la Llengua Catalana (CAL) han triat la Biblioteca Pepita Ferrer com una de les seus per implementar el projecte Xerrem Junts, juntament amb Altafulla, Creixell, el Morell, Vilallonga, la Riera i Salomó. La Biblioteca, referent cultural als barris de Ponent, actua com a zona d’acollida i dona servei a una comunitat amb un alt grau de diversitat cultural. La Biblioteca com a punt de trobada és el lloc ideal per acollir un projecte d’aquestes característiques, ja que una de les seves funcions és apropar la cultura en català a la ciutadania.

El projecte, que consisteix a formar espais de conversa en català dirigits per persones voluntàries formades prèviament en la matèria, fa palesa la necessitat d’iniciatives en llengua catalana com aquesta, perquè el Xerrem Junts està sent tot un èxit de participació i de l’únic grup que s’anava a formar en un principi, s’han creat finalment quatre grups.

Segells de reconeixement d'administració oberta