Esteu aquí: Inici Cultura Servei Municipal de Biblioteques Notícies 2024 La Biblioteca Pepita Ferrer de Torreforta ofereix un nou servei de préstec de portàtils

La Biblioteca Pepita Ferrer de Torreforta ofereix un nou servei de préstec de portàtils

La Biblioteca Pepita Ferrer de Torreforta ofereix un nou servei de préstec de portàtils

A partir del juny, les persones usuàries que necessitin fer ús de portàtils podran accedir al préstec en sala d'aquests dispositius.
La Biblioteca Pepita Ferrer de Torreforta ofereix un nou servei de préstec de portàtils La Biblioteca Pepita Ferrer ofereix préstec de portàtils
18/06/2024

La Biblioteca Municipal Pepita Ferrer de Torreforta ofereix un nou servei de préstec d'ordinadors portàtils per als seus usuaris. Aquest servei gratuït té com a objectiu facilitar l'accés a la tecnologia per a finalitats d'aprenentatge i recerca de feina, contribuint així a la reducció de la bretxa digital.

El servei consta de cinc ordinadors portàtils equipats amb programes d'ofimàtica lliure i amb accés a Internet a través de la xarxa Wi-Fi de l'Ajuntament de Tarragona. L'ús dels portàtils es restringeix al recinte de la biblioteca, garantint un entorn adequat per a l'estudi i la recerca.

Qualsevol persona major de setze anys que s'acrediti amb el DNI, NIE, passaport o permís de residència i presenti el carnet de la Biblioteca al taulell d'informació podrà tenir accés a aquest servei. El període de préstec serà per un màxim de quatre hores, sense pròrroga de temps i els dispositius s'hauran de retornar 15 minuts abans del tancament de la biblioteca.

Amb aquest nou servei, la Biblioteca vol assegurar un accés lliure i gratuït a les noves tecnologies.

Segells de reconeixement d'administració oberta