Esteu aquí: Inici Cultura i festes Festes i cultura popular Sant Jordi

Sant Jordi

Sant Jordi a la Rambla de Tarragona 2017Els dies previs i, és clar, durant la mateixa Diada de Sant Jordi, en què la Rambla Nova es colga de parades, les entitats tarragonines omplen la ciutat de multitud d'actes literaris per a tots els públics: tallers, presentacions de llibres, signatures d'autors, taules rodones, lectures, trobades literàries... En aquesta pàgina recollim les activitats que s'han programat per tal de pugueu viure la festa intensament.

Alhora, per tal que també la visqueu a les xarxes i no només al carrer, cada any us proposem que durant aquests dies ens expliqueu els llibres que regaleu o que us regalin amb l'etiqueta #elmeullibreés, tant a Twitter, com al nostre esdeveniment de Facebook, com a Instagram (a les Stories mencionant el nostre perfil i a la galeria afegint l'etiqueta al post).

Un cop passada la Diada sortejarem un lot de llibres entre els participants a cada xarxa gentilesa de la Biblioteca Hemeroteca Municipal i anirem recompartint les vostres piulades i imatges a les xarxes socials de Tarragona Cultura (TW, FB i IG). Teniu temps d'enviar les vostres recomanacions fins al 24 d'abril a les 23 h.> Actes dia a dia

Actualment no hi ha elements dins d'aquesta carpeta.

Segells de reconeixement d’administració oberta