En cas de pluja

Santa Tecla Tarragona

Us demanem calma i comprensió. L’organització treballa permanentment perquè totes les activitats funcionin, però la climatologia és un entrebanc de vegades insuperable. A les xarxes socials hi trobareu informació actualitzada dels canvis que es produeixin. Tot i així, els escenaris següents tenen a cobert tant la zona de músics com la d’espectadors, per la qual cosa els actes s’hi faran sempre d’acord amb els horaris previstos:

  • Teatre Auditori Camp de Mart
  • Teatre Metropol
  • Teatre Tarragona
  • Centre Cultural Antic Ajuntament
  • Catedral
  • Teatre El Magatzem
  • Tarraco Arena

La diada castellera del diumenge 17, prevista a les 12 h, s’iniciaria més tard si es preveiés una millora meteorològica posterior

Els actes en què participa el Seguici Popular (dies 18, 19, 20, 21, 22, 23 i 24 de setembre) poden tenir pròrrogues horàries d’endarreriment de 30 o 60 minuts.

Si les condicions tècniques, climatològiques i logístiques ho permetessin, la professó del dia 23 es limitaria a ser una Entrada del Braç. En cada cas l’organització valorarà, amb el consens de les parts implicades, la millor solució en funció de la informació disponible.

Activitats que es traslladaran a escenaris alternatius en cas de pluja, sempre que sigui possible tècnicament:

  • Dia 19. Balls parlats petits
  • Dia 22. Balls parlats
  • Dia 24. Trobada de Gaites i Cornamuses
square_img
21/09/2023

L’actor Oriol Grau pronuncia un pregó de Santa Tecla irreverent i emotiu reivindicant el paper de la cultura, la llengua i el feminisme

Grau: “En aquesta primera escola de teatre de carrer que és el ball de Dames i Vells, he après l'ofici de fer riure, que tantes satisfaccions m'ha donat a la vida”

Vegeu-ne més
square_img
21/09/2023

El Ball de Dames i Vells, distingit amb el 46è Premi el Balcó Tarragoní de l'any

L'alcalde Rubén Viñuales ha lliurat el guardó, que anualment atorga Òmnium Cultural del Tarragonès

Vegeu-ne més
square_img
21/09/2023

Els cossos de seguretat presenten un dispositiu a mida per als dies forts de Santa Tecla

S'amplia la presència policial i un dels punts que es controlarà més és la venda d’alcohol no autoritzat i els furts

Vegeu-ne més
square_img
18/09/2023

El Mercat de Nit celebra una nova edició d'èxit amb 18.000 racions i 6.000 consumicions servides

En la seva 4a edició, unes 8.000 persones es van aplegar entre el Mercat Central i Plaça Corsini per gaudir d’una de les nits gastronòmiques més especials de Santa Tecla

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!