El cartell

Santa Tecla Tarragona

El disseny de marxandatge d’aquest 2022 està basat en el cartell de les festes. Tant la imatge com el marxandatge han estat elaborats per La Torreta, l’Estudi Creatiu i de Disseny que impulsen la cooperativa El Far i la Fundació Topromi (de la Fundació Catalunya La Pedrera), combinant les capacitats de persones amb i sense diversitat funcional amb l’objectiu d’aconseguir resultats amb un estil propi.

El marxandatge se centra en el braç de Santa Tecla representant l’acte per excel·lència de les festes: la seva entrada a la Catedral el 23 de setembre, apel·lant així a la participació de tots els braços i mans que fan la festa i que, cada dia de Santa Tecla, es troben en aquest moment àlgid que homenatja la santa des de fa ara 700 anys. 

La proposta gràfica està elaborada de tal manera que es fa fàcilment adaptable a tots els formats necessaris. El color groc, com a protagonista, fa referència a l’explosió de llum, foc i confeti daurat que tant caracteritza el moment de l’entrada del braç de Santa Tecla. 

D’altra banda, narrativament, totes les peces permeten la comprensió i l’accessibilitat de totes les persones, aportant un disseny de qualitat que afavoreix la transformació social. 

Com és habitual, les diferents peces de marxandatge han estat produïdes per les següents entitats de la ciutat, amb el suport de l’Ajuntament:  

  • La samarreta del Ball de Diables 

  • La bossa de la Colla de Diables Voramar del Serrallo 

  • El mocador de la Moixiganga 

  • La totebag de l’Agrupació de Portants dels Nanos Vells 

  • El ventall de Comerciants Via T 

  • El domàs de la Fundació Estela 

  • La polsera del Ball de Gitanes 

El dia 20 d’agost, es podran adquirir els productes a la Festa de presentació del marxandatge de les Festes i partir del 23 d’agost, ja es podran trobar als Mercats i diferents Mercadets de Tarragona així com als establiments habituals. A partir de l'11 de setembre també es podran comprar tots els elements oficials de marxandatge a l'estand de festes, ubicat com és habitual al vestíbul del Teatre Tarragona. 

Enguany també es podran comprar els productes oficials de les festes de Santa Tecla de manera virtual a la botiga de les festes de Santa Tecla en línia. Aquest sistema també permet fer la reserva del producte desitjat a partir del dia 1 de setembre, així com demanar l'enviament a domicili.  

square_img
07/11/2022

Tarragona recuperarà la capella de Santa Tecla la Vella i el seu jardí

L’Ajuntament, la Diputació, la Generalitat, la Catedral i el Museu Diocesà treballen per reobrir aquest espai patrimonial al març

Vegeu-ne més
square_img
07/10/2022

Santa Tecla retorna als carrers amb la participació més alta de la seva història en tots els seus actes

Més de 300 professionals han fet possible la major festa de Catalunya

Vegeu-ne més
square_img
25/09/2022

La Catedral de Tarragona exhaureix les localitats per gaudir de l'espectacle de cloenda dels actes de Santa Tecla 700

Més de 150 músics i cantaires, sota la direcció de Xavier Pastrana, protagonitzen 'Vesperae Tarraconensis. La Catedral del so'

Vegeu-ne més
square_img
24/09/2022

Última hora sobre les afectacions als actes de Santa Tecla per la previsió de pluja d'avui dissabte

Entre les modificacions destaca l'ajornament del Correfoc, que tindrà lloc demà diumenge a partir de les 22 h

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!