700: el podcast de les festes de Santa Tecla

Santa Tecla Tarragona

Tarragona Ràdio, en coordinació amb l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, impulsa una sèrie de podcasts dedicats als 700 anys de Santa Tecla.

Coincidint amb l’aniversari de l’arribada del braç de la patrona de Tarragona, l’emissora municipal ha elaborat una col·lecció de reportatges radiofònics a l’entorn de la festa major. L’arxiu sonor de l’Empresa Municipal de Mitjans de Comunicació de Tarragona serveix de punt de partida dels diferents episodis, que combinen moments, entrevistes i retransmissions que s’han emès al llarg dels 35 anys de l’emissora pública de la ciutat, amb la visió actual dels protagonistes de la festa.

En el primer capítol, Els sons de la festa es fa un recorregut pel programa festiu de manera cronològica. La Tronada, la Crida, el Pregó, la Baixada de l’Àliga, l’Entrada de músics, la cercavila o l’anada a ofici són moments que recull el primer podcast. El fil conductor són les múltiples "Amparitos" que han sonat a la ràdio. 

La resta de capítols de la sèrie s’aniran emetent entre Santa Tecla 2021 i Santa Tecla 2022, al llarg de tot l’any del 700 aniversari. Els concerts de la Festa Major, la Santa Tecla esportiva o gastronòmica i els castells seran alguns dels continguts de la resta d’episodis.

Fes clic aquí i escolta els diversos capítols que es van publicant

square_img
30/06/2022

Santa Tecla 2022 presenta la seva imatge protagonitzada per la commemoració dels 700 anys de festa a la ciutat

La proposta gràfica és obra de 19 artistes de La Torreta i representa l’acte per excel·lència de les festes: l’Entrada del Braç

Vegeu-ne més
square_img
31/05/2022

La Casa de la Festa inicia la seva reforma

Inés Solé: “Aquestes obres solucionaran i posaran fi a les mancances històriques de l'equipament”

Vegeu-ne més
square_img
13/05/2022

Gran part del Seguici de Tarragona i el Braç de Santa Tecla participen dissabte a Constantí a la professó commemorativa dels 700 anys de l’Arribada del Braç

Serà la primera sortida de part del Seguici de Tarragona fora de la ciutat des del 1998 i la primera actuació itinerant des del 2019

Vegeu-ne més
square_img
12/05/2022

La periodista Danae Boronat serà la pregonera de les Festes de Santa Tecla

Al 2019 es va convertir en la primera dona en narrar un partit de futbol de 1a divisió masculina a la televisió

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!