Esteu aquí: Inici Cultura Suport cultural Espais CCAA Sales

Sales

Els espais es posen a disposició dels usos amb el seu material inclòs, com taules, cadires, projector, ordinador, so,... i caldrà ajustar les necessitats tècniques de les activitats als recursos municipals disponibles en aquell moment. Els espais no s’acompanyaran de personal tècnic. Serà necessari coordinar les necessitats i disponibilitat d’aquest material amb les persones responsables dels centres culturals.

Les sol·licituds d’ús dels espais s’han d’ajustar als dies d’obertura i horaris dels equipaments i caldrà emplenar el formulari i comportarà l’acceptació de les condicions d’ús dels centres i espais culturals de Tarragona. L’ús dels espais haurà de sol·licitar-se de forma general amb una antelació mínima de deu dies hàbils.

Si voleu fer us dels espais fora d’aquest calendari, o condicions d'ús plantejades com a suport a la pràctica cultural, es tractarà d'una cessió ordinària, subjecta a pagament de la taxa si és el cas, i les despeses del personal de sala i consergeria aniran a càrrec de l’organitzador. Trobareu més informació sobre les cessions al següent enllaç.

L’enviament d’aquesta sol·licitud no implica la formalització de la reserva de l’espai ni dels materials demanats. Des dels centres culturals ens posarem en contacte per confirmar l’ús segons la disponibilitat.

FORMULARI

Coneix les Sales:

Segells de reconeixement d'administració oberta