• Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de Tarragona Cultura
  • Twitter de Tarragona Cultura
  • You Tube de Tarragona Cultura
  • Instagram de Tarragona Cultura

Aquest dimecres a la tarda, inauguració del Festival Dixieland a tot tren

A la nit, Marina & The Kats i Juli Aymi protagonitzaran el concert inaugural al Bar del Metropol
16/03/2016

Aquest dimecres 16 de març donem oficialment la benvinguda al 22è Festival Internacional Dixieland de Tarragona. Més de 100 actes en 5 dies de música swing i jazz amb veu i sonoritat europea de la primera meitat del segle XX.

L’acte inaugural serà a les 19.30 h a la Rambla Nova, davant del Teatre Metropol, on l'Small River Dixie i el ball del swing prendran el protagonisme. Una hora abans, a les 18.30 h des de la plaça de la UNESCO, els músics i ballarins de TGN Swing pujaran al Tàrraco Tren Turístic per acompanyar a tots els amanst de la música dixie que vulguin fer una visita turística diferent a la nostra ciutat al compàs del saber fer de l'Small River Dixie. 

Així mateix, a partir de les 19 h, a la Cooperativa Obrera, s’inaugurà l’exposició de cartells dels diferents anys de festival i una jam oberta al Cafè La Cantonada.

A la nit, a les 21.30 h, la música es traslladarà al Bar del Teatre Metropol on Marina & The Cats + Juli Aymí al clarinet interpretaran la seva música més ballable a l’estil lindy hop en el que serà el concert inaugural del Festival.

Al llarg de la setmana hi haurà molt bones propostes per escoltar música en diferents moments i locals del dia i el divendres 18 a les 21 h al Teatre Tarragona serà el torn de la Sant Andreu Jazz Band amb el seu concert de celebració dels 10 anys.


> Consulteu la programació a dixieland.tarragona.cat


Dixie Land

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1 - 43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat
Inici - Contactar amb l'Ajuntament - Sobre aquest web - Avís legal