White Boy White (Richard White)

Festival Dixieland Tarragona

White va començar a tocar als cafès de la seva ciutat natal de Filadèlfia a la dècada dels vuitanta en l'ambient de la música folk local. Més tard va recórrer Europa abans de conèixer el seu mentor, el mestre guitarrista de 8 cordes David Harris.

A la dècada dels noranta, White Boy es va establir a Nova Orleans, on va conèixer i fins i tot va compartir escenaris amb alguns dels millors talents de la ciutat. Això va solidificar el seu estil de tocar combinant les seves influències del nord i del sud dels Estats Units. El camí de White Boy finalment el va portar a Espanya, a través de Mallorca, i finalment a la seva residència actual a Tarragona, on va llançar 2 àlbums discogràfics, Shadow of the night, el 2013, amb Jr. Charley i Little Victor, i, més tard, el seu primer àlbum en solitari, Till I find mi dying bed el 2016, que va obtenir molt bona critica internacional.

> Més informació aquí

square_img
23/04/2019

El Festival Dixieland comença dijous amb música i ball a la Rambla Nova

Fins al 30 d’abril la ciutat s’omplirà d’activitats per fer un viatge als orígens del Dixieland

Vegeu-ne més
square_img
01/04/2019

El Festival Dixieland celebra 25 anys i proposa un viatge als seus orígens

Del 25 al 30 d'abril la ciutat s'omplirà d'activitats al voltant de la música jazz

Vegeu-ne més
square_img
30/04/2018

Els grups locals se sumen a la celebració del Dia Internacional del Jazz

Llista de grups participants als actes del dia 30 d'abril

Vegeu-ne més
square_img
30/04/2018

Avui és el Dia Internacional del Jazz

Entitats i establiments que han col·laborat amb el Festival Internacional de Dixieland 2018

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Agenda oficial de tots els actes culturals que la ciutat de Tarragona ofereix dia a dia, amb el programa complet i actualitzat dels esdeveniments més destacats: temporades dels Teatres de Tarragona, Festival Internacional de Dixieland, Tarraco Viva, Concurs Internacional de Focs Artificials, Festival d'Estiu, Sant Magí­, Santa Tecla, Concurs de Castells, Festival Internacional de Fotografia SCAN Tarragona, etc.