White Boy White (Richard White)

Festival Dixieland Tarragona

White va començar a tocar als cafès de la seva ciutat natal de Filadèlfia a la dècada dels vuitanta en l'ambient de la música folk local. Més tard va recórrer Europa abans de conèixer el seu mentor, el mestre guitarrista de 8 cordes David Harris.

A la dècada dels noranta, White Boy es va establir a Nova Orleans, on va conèixer i fins i tot va compartir escenaris amb alguns dels millors talents de la ciutat. Això va solidificar el seu estil de tocar combinant les seves influències del nord i del sud dels Estats Units. El camí de White Boy finalment el va portar a Espanya, a través de Mallorca, i finalment a la seva residència actual a Tarragona, on va llançar 2 àlbums discogràfics, Shadow of the night, el 2013, amb Jr. Charley i Little Victor, i, més tard, el seu primer àlbum en solitari, Till I find mi dying bed el 2016, que va obtenir molt bona critica internacional.

> Més informació aquí

square_img
06/05/2022

El festival Dixieland arriba al seu equador

Entre els actes del cap de setmana, la banda Professor Cunningham and his old school, un dels plats forts de la programació, actuarà a la plaça Corsini i a l'esperat Pícnic Dixie del parc de l'Amfiteatre

Vegeu-ne més
square_img
29/04/2022

Aquest divendres, Dia Internacional del Jazz, arrenca el Festival Dixieland de Tarragona

L’espectacle inaugural del conjunt balcànic Bratia arriba amb les entrades exhaurides per donar el tret de sortida a dues setmanes de propostes per a tots els públics

Vegeu-ne més
square_img
20/04/2022

El Dixieland torna a les places i carrers de Tarragona per omplir-los de la millor música

La música balcànica de Bratia inaugurarà el festival el 30 d’abril

Vegeu-ne més
square_img
17/05/2021

El Dixieland posa punt i final amb el cartell d’entrades exhaurides a gairebé tots els seus espectacles

El festival va finalitzar ahir a la tarda, després d’oferir el millor jazz durant tres caps de setmana a Tarragona

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Agenda oficial de tots els actes culturals que la ciutat de Tarragona ofereix dia a dia, amb el programa complet i actualitzat dels esdeveniments més destacats: temporades dels Teatres de Tarragona, Festival Internacional de Dixieland, Tarraco Viva, Concurs Internacional de Focs Artificials, Festival d'Estiu, Sant Magí­, Santa Tecla, Concurs de Castells, Festival Internacional de Fotografia SCAN Tarragona, etc.