Arriba el cap de setmana del Dixie!

Festival Dixieland Tarragona

Amb música, balls i vermuts per a tots els gustos

27/03/2015

Al llarg del cap de setmana arriba el gruix d’actes del Festival Internacional de Dixieland de Tarragona als prinicpals escenaris d’aquest esdeveniment, com són el Dixie al carrer, els Dixie&vermut, els Vespres Dixie o el Dixie en família. En aquests dos darrers dies de festival passen a l’acció els agents actius de la ciutat que el fan possible com són els músics, les associacions, els locals, entitats, etc..que treballen i donen suport una vegada més a un esdeveniment que ja forma part de l’agenda dels tarragonins i tarragonines.

Seguint aquest exemple són d’especial interès els vermuts de les colles, com el de dissabte a la de la plaça del Fòrum itinerant fins a davant el local de la Colla Xiquets de Tarragona, a partir de les 11.30h amb la Stromboli Jazz Band o el de diumenge a les 13h que es farà davant la Colla Jove Xiquets de Tarragona amb l’actuació de Tres Quarts de Swing.

Dissabte al migdia l’agenda del Dixie també seguirà, entre molts d’altres actes, amb un curs intensiu de quatre hores sobre Lindy hop Swing Fast a la Sala Zero, a partir de les 14.45h. Ja per la tarda, a partir de les 18h, la música baixarà a la Capsa de Música amb el concert de Xavier Pié Trio o el Sabina Witt Trio a partir de les 20h al Teatre Magatzem, un repertori dels grans del jazz a partir d’una veu, un piano i un contrabaix que no ens deixaran indiferents; o si volem l’opció d’un bon trompetista podrem anar al Bebop a partir de les 20.30h per escoltar Raynald Colom Quartet.

La nit de dissabte compta amb tres concerts destacats com són O sister!Spooky sessions al Teatre Metropol; Biel Ballester Trio al Cafè Metropol o la Fundación Tony Manero a la Sala Zero i molts d’altres petits concerts en diferents locals, bars i restaurants de la ciutat.

De diumenge cal destacar el Pícnic Dixie al Parc de l’Amfiteatre, que clourà el festival amb l’actuació de Pixi Dixi i el Gran Morrison.

Recordem que podeu trobar el programa definitiu a l’agenda del web del Dixie i que cal que tingueu en compte que no tots els suports comunicatius tindran la mateixa informació, per tant us recomanem que seguiu el següent enllaç, i l'app Tarragona Agenda Cultural

> Accés a tota la programació

square_img
01/04/2019

El Festival Dixieland celebra 25 anys i proposa un viatge als seus orígens

Del 25 al 30 d'abril la ciutat s'omplirà d'activitats al voltant de la música jazz

Vegeu-ne més
square_img
30/04/2018

Els grups locals se sumen a la celebració del Dia Internacional del Jazz

Llista de grups participants als actes del dia 30 d'abril

Vegeu-ne més
square_img
30/04/2018

Avui és el Dia Internacional del Jazz

Entitats i establiments que han col·laborat amb el Festival Internacional de Dixieland 2018

Vegeu-ne més
square_img
23/04/2018

Dimecres arrenca el 24è Festival Internacional Dixieland Tarragona

L’edició d’aquest any està dedicada a l’univers sonor de la trompeta

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Agenda oficial de tots els actes culturals que la ciutat de Tarragona ofereix dia a dia, amb el programa complet i actualitzat dels esdeveniments més destacats: temporades dels Teatres de Tarragona, Festival Internacional de Dixieland, Tarraco Viva, Concurs Internacional de Focs Artificials, Festival d'Estiu, Sant Magí­, Santa Tecla, Concurs de Castells, Festival Internacional de Fotografia SCAN Tarragona, etc.