El Metropol acull els tres grans concerts del Festival Dixieland

Festival Dixieland Tarragona

Sonarà la música de Randy Greer, Roger Benet i la Vicens Martín Dream Big Band i Xavi Torres Trio Feat

09/04/2014

 

En plena celebració del Festival Internacional de Dixieland de Tarragona 2014, el Teatre Metropol serà l’escenari dels tres grans concerts, que sota la producció i presentació per part de l’Àrea de Cultura es proposen tres espectacles gran qualitat de demà a dissabte, com són Randy Greer; Roger Benet i la Vicens Martín Dream Big Band i Xavi Torres Trio Feat: Perico Sambeat i Llibert Fortuny.

Randy Greer Quintet serà el primer a actuar al Teatre Metropol dins el Festival i ho farà el proper dijous 10 d’abril a les 20h. El cantant nord-americà és un dels cantants més sòlids del jazz i influenciats per aquest món, ja que és nét del bateria de Duke Ellington, Sonny Greer; i ho fa seguint el llegat, la veu i l’estil de Nat King Cole.

El segon gran concert anirà a càrrec de Roger Benet i la Vicens Martín Dream Big Band, que es podrà veure l’endemà, el divendres 11 a les 20h i que ofereixen la veu i la música respectivament, presentant un concert únic i explosiu que situarà en una mateixa escena les cançons del nou disc del particular creador tarragoní, Ciutòpolis.

Finalment, el 12 d’abril a les 20h serà a càrrec de Xavi Torres Trio Feat: Perico Sambeat i Llibert Fortuny, que presentaran un concert especialment creat pel Festival i on el més espectacular serà veure aquest jove pianista tarragoní, Xavi Torres, acompanyat dels reconegudíssims saxofonistes Sambeat i Fortuny.

Les entrades per a aquests tres concerts són a la venda a través de les taquilles del Teatre Metropol, Tarracoticket i Atrapalo. I són respectivament de 14€, 12€ i 12€, amb la possibilitat d’adquirir un abonament pels tres de 28€.

square_img
19/04/2024

La setmana vinent arriba el festival Dixieland repartit per tota la ciutat

Es celebra del 25 al 28 d’abril i comptarà amb gairebé cinquanta actuacions

Vegeu-ne més
square_img
18/03/2024

Tarragona serà el gran escenari del Dixieland durant quatre dies intensos del mes d’abril

Serà del 25 al 28 d’abril i amb gairebé cinquanta actuacions

Vegeu-ne més
square_img
02/02/2024

El Festival Dixieland 2024 torna al carrer

A banda de la programació oficial, l’Ajuntament obre enguany una nova convocatòria per a la participació de restauradors i establiments

Vegeu-ne més
square_img
11/05/2023

Carlos Sarduy i el Picnic Dixie protagonitzen l’últim cap de setmana del Dixieland

La Rambla Music Big Band i la Jove TGN Big Band & Sheila Trujillo seran els encarregats de posar punt i final al 28 Festival de Jazz de Tarragona

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Agenda oficial de tots els actes culturals que la ciutat de Tarragona ofereix dia a dia, amb el programa complet i actualitzat dels esdeveniments més destacats: temporades dels Teatres de Tarragona, Festival Dixieland Tarragona, Tarraco Viva, Concurs Internacional de Focs Artificials, Festival d'Estiu, Sant Magí­, Santa Tecla, Concurs de Castells, Festival Internacional de Fotografia SCAN Tarragona, etc.