El 25è aniversari de l’Small River dona el tret de sortida aquest divendres al Dixieland

Festival Dixieland Tarragona

Diumenge, el Centre Cultural Antic Ajuntament acull la celebració del Dia Internacional del Jazz

26/04/2023

Tret de sortida aquest divendres 28 d’abril a la 28a edició del Dixieland. Festival de Jazz de Tarragona. Enguany, durant els pròxims 17 dies fins a 30 formacions i 180 músics participaran al festival que compta amb 32 activitats entre concerts, sessions de balls, xerrades i tallers entre d’altres, escampades per 19 espais diferents de la ciutat.  

El Teatre Tarragona acollirà a les 20.30 h el concert inaugural. Un espectacle que servirà per celebrar el 25è aniversari d’una formació musical de casa nostra, de gran recorregut, nascuda a partir del festival Dixieland: l’Small River Brass Band. Formada per músics i actors del Camp de tarragona, la banda oferirà un concert extraordinari amb la participació d’un gran nombre de musics que al llarg de la seva història han integrat aquesta formació. 

Dissabte, el barri del Port oferirà un autèntic itinerari per balladors per celebrar el Dia Internacional de la Dansa. Ball amb Swing Airlines així com escoltar i gaudir de la música de les big bands dels anys 30 i 40 del segle XX. Mentrestant, l’escola Swing is in the Air oferirà un taller incial de lindy-hop per a tots els assistents.  

I per seguir ballant, aquella mateixa tarda a les 20 h, la Sala Zero acollirà el concert de la cantant i rebel del soul Koko-Jean & The Tonics, una de les artistes més estimades del festival.  

Dia Internacional del Jazz al Centre Cultural Antic Ajuntament 

Diumenge 30 d’abril, Dia Mundial del Jazz, el Centre Cultural Antic Ajuntament esdevindrà un escenari obert on aniran passant les principals formacions tarragonines amb les entrades exhaurides per a tots els passis. No hi faltaran a la cita artistes com Xavier Pié i MACC i The Manouches, que presentaran nou disc, Noémie Delavennat i Richard White, T-Dow i Laz.Arte Trio.  

Dilluns 1 de maig serà el torn de Magalí Sare i Manel Fortià que amb la seva experimentació i descomposició de cançons populars i tradicionals arriben al Centre Cultural Antic Ajuntament amb totes les entrades exhaurides. 

El Dixieland. Festival de Jazz de Tarragona s’allargarà fins al proper 14 de maig. Tota la informació dels actes així com de la venda d’entrades es pot consultar a dixieland.tarragona.cat i a entrades.tarragona.cat.

Imatge promocional de l'l’Small River Brass Band. 

square_img
24/04/2024

Música dixie i màgia, aquesta setmana a l'Espai Jove Kesse

L'espai Jove Kesse acull aquesta setmana tres actes culturals que ompliran l'equipament de música i màgia de dijous a dissabte

Vegeu-ne més
square_img
19/04/2024

La setmana vinent arriba el festival Dixieland repartit per tota la ciutat

Es celebra del 25 al 28 d’abril i comptarà amb gairebé cinquanta actuacions

Vegeu-ne més
square_img
18/03/2024

Tarragona serà el gran escenari del Dixieland durant quatre dies intensos del mes d’abril

Serà del 25 al 28 d’abril i amb gairebé cinquanta actuacions

Vegeu-ne més
square_img
02/02/2024

El Festival Dixieland 2024 torna al carrer

A banda de la programació oficial, l’Ajuntament obre enguany una nova convocatòria per a la participació de restauradors i establiments

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Agenda oficial de tots els actes culturals que la ciutat de Tarragona ofereix dia a dia, amb el programa complet i actualitzat dels esdeveniments més destacats: temporades dels Teatres de Tarragona, Festival Dixieland Tarragona, Tarraco Viva, Concurs Internacional de Focs Artificials, Festival d'Estiu, Sant Magí­, Santa Tecla, Concurs de Castells, Festival Internacional de Fotografia SCAN Tarragona, etc.