La Hip Hop Brass Collective amb els rapers Rodrigo Laviña i Cecé, protagonistes del segon cap de setmana Dixieland

Festival Dixieland Tarragona

Diumenge, el grup revelació femení Faneka presenta el seu segon àlbum a la Capsa de Música

05/05/2023

El segon cap de setmana de la 28a edició del Dixieland arriba carregat de propostes pel públic jove i infantil. Demà dissabte, durant tot el matí, la plaça del Rei s’omplirà d’activitats familiars, classes de ball i música. Per anar fent boca, els Xiquets de Tarragona oferiran, per als més menut, tallers, manualitats, globoflèxia i pintacares al voltant de la música dixie. Una activitat pensada perquè tota la família pugui gaudir del festival. A les 11.30 h, el grup MTtap Claqué i l’Escola de Dansa ATGN ensenyaran a ballar claqué als petits de casa.  

A continuació, la ballarina Bàrbara Verri farà un taller de lindy-hop de nivell bàsic a la mateixa plaça del Rei i, finalment, el grup de swing, dixie i jazz Stromboli Jazz Band oferirà el seu repertori habitual de bona música, dosis d’humor i una gran interacció amb el públic.  

A les 20 h, la Capsa de Música acollirà el concert de la Hip Horns Brass Collective, adreçada al públic més jove. Aquesta formació la composen tres generacions diferents de músics de jazz i música popular, alguns amb més de vint anys d’experiència i que són referents a escala europea i d’altres de més joves considerats entre els millors solistes del país. La Hip Horns Brass Collective compta amb intèrprets que actualment toquen o graven per a artistes top mundials com són Nathy Peluso o C. Tangana.  

En aquesta ocasió, actuaran amb els Hip Horns els prestigiosos rapers Rodrigo Laviña i Cecé, que trencaran les barreres de les brass band per oferir una autèntica experiència sonora i visual. 

Les entrades tenen un preu de 6 € i es poden adquirir a entrades.tarragona.cat, i una hora abans del concert, al mateix recinte. 

Diumenge al matí, els Jardins del Teatre Metropol acolliran el vermut vintage a ritme de swing amb Les Flowers Selectors, que oferiran tota una selecció musical inspirada en l’era del swing. Dress Code Party anys 20-30 necessari amb un detall al cap. 

A les 19 h, el grup revelació femení Faneka, que des de la profunditat de l’oceà del folk han aconseguit triomfar per tot el territori espanyol, actuarà a la Capsa de Música. La formació preentarà el seu segon álbum, Caliu, deu temes compostos i arranjats per Faneka més una versió del clàssic de Tom Waits 

Green Grass. 

El Dixieland. Festival de Jazz de Tarragona s’allargarà fins al proper 14 de maig. Tota la informació dels actes així com de la venda d’entrades es pot consultar a dixieland.tarragona.cat i a entrades.tarragona.cat.

square_img
24/04/2024

Música dixie i màgia, aquesta setmana a l'Espai Jove Kesse

L'espai Jove Kesse acull aquesta setmana tres actes culturals que ompliran l'equipament de música i màgia de dijous a dissabte

Vegeu-ne més
square_img
19/04/2024

La setmana vinent arriba el festival Dixieland repartit per tota la ciutat

Es celebra del 25 al 28 d’abril i comptarà amb gairebé cinquanta actuacions

Vegeu-ne més
square_img
18/03/2024

Tarragona serà el gran escenari del Dixieland durant quatre dies intensos del mes d’abril

Serà del 25 al 28 d’abril i amb gairebé cinquanta actuacions

Vegeu-ne més
square_img
02/02/2024

El Festival Dixieland 2024 torna al carrer

A banda de la programació oficial, l’Ajuntament obre enguany una nova convocatòria per a la participació de restauradors i establiments

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Agenda oficial de tots els actes culturals que la ciutat de Tarragona ofereix dia a dia, amb el programa complet i actualitzat dels esdeveniments més destacats: temporades dels Teatres de Tarragona, Festival Dixieland Tarragona, Tarraco Viva, Concurs Internacional de Focs Artificials, Festival d'Estiu, Sant Magí­, Santa Tecla, Concurs de Castells, Festival Internacional de Fotografia SCAN Tarragona, etc.