Esteu aquí: Inici Cultura i festes Teatre, dansa i música Música Tarragona Sona Flamenc Tarragona Sona Flamenc

Tarragona Sona Flamenc

Després de la darrera edició caracteritzada pel seu format híbrid a causa de la pandemia de la Covid-19, el Festival Tarragona Sona Flamenc torna enguany reprenent al 100 % la presencialitat. Del 18 de març al 3 d’abril, Tarragona viurà una 4a edició, que comptarà amb 24 activitats que combinen ball, teatre, música, activitat divulgativa, formativa i participativa, tota entorn el món del flamenc. 

D’entre els plats forts de la programació, destaca la bailaora Inés Rubio, que portarà al Teatre Tarragona el seu espectacle De la tierra. El mateix Teatre Tarragona acollirà també la cia. Beatriz Higueras i el seu espectacle de dansa FlamencoLife 2.0. Tot un recorregut per alguns dels pals més flamencs a través dels seus tres codis essencials: el ball, el toc i el cant. 

Sota la dirección del tarragoní Marc Chornet, arriba també Bodas de Sangre, l’obra més famosa de Federico García Lorca amb la qual l’autor dibuixa una crítica moral de l’Espanya del seu temps. D’entre els intèrprets, destaquen bailaors de renom com Jesús Blanco. 

El Teatret del Serrallo i la sala Zero també repetiran com a escenaris del Tarragona Sona Flamenc. Enguany ho faran amb espectacles com el musical d’Ana Brenes Camino, tot un monòleg musical i un passeig metafísic per l’imaginari de l’artista explicat a través dels pals flamencs; i el concert de Maruja Limón.

La Herreria, un altre dels escenaris habituals del certamen, acollirà actuacions com el tablao de José Manuel Álvarez, director i artista que hibrida el flamenc amb altres llenguatges del cos i reivindica la rumba com a dansa social i festiva per fer comunitat.  

Actes dia a dia

Actualment no hi ha elements dins d'aquesta carpeta.

Segells de reconeixement d'administració oberta