Esteu aquí: Inici Educació Estudiar a TGN Música Escola de Música Notícies Avui se celebra la cloenda del XIV concurs de composició de l'Escola Municipal de Música de Tarragona

Avui se celebra la cloenda del XIV concurs de composició de l'Escola Municipal de Música de Tarragona

Avui se celebra la cloenda del XIV concurs de composició de l'Escola Municipal de Música de Tarragona

L’acte, que tindrà lloc a les 19 h a la sala d’actes de l’EMMT, comptarà amb un concert i una entrega de diplomes i premis
22/04/2022

Avui, divendres 22 d’abril, se celebrarà l’acte de cloenda del XIV Concurs de Composició de l’Escola Municipal de Música de Tarragona (EMMT). L’acte, que tindrà lloc a les 19 h a la sala d’actes de l’escola de música (c. d’Armanyà, 10), comptarà amb un concert dels músics finalistes i una entrega de diplomes als participants i als guanyadors del concurs. 

Les peces finalistes compostes pels alumnes participants en el concurs es poden escoltar al canal de YouTube de l'Ajuntament de Tarragona. Una d’aquestes peces s’endurà el premi del públic, aquella que hagi estat escollida per una votació popular que s’ha efectuat en línia.  

L’accés és lliure i limitat a l’aforament de la sala i es prioritzarà l’accés als familiars dels músics finalistes que interpretin les seves peces al concert.  

Segells de reconeixement d'administració oberta