• Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de l'Ajuntament de Tarragona
  • Twitter de l'Ajuntament de Tarragona
  • Flickr de l'Ajuntament de Tarragona
  • Pinterest de l'Ajuntament de Tarragona
Esteu aquí: Inici Educació

.

Destaquem
Actualitat
19/04/2017 L'Ajuntament de Tarragona estudia la possibilitat de gestionar directament cinc de les set llars d'infants municipals L’empresa CLECE ha comunicat a l’Ajuntament que no està interessada a continuar amb la pròrroga per la gestió d’aquests equipaments educatius.

07/04/2017 Els joves tarragonins exposen els seus projectes de programació Java a la clausura de la iniciativa Empleo Digital Tarragona Impulsa i la Fundació Telefònica han col·laborat en aquesta iniciativa, que ha format en competències digitals 16 joves del territori.

05/04/2017 El Banc d'Espanya serà un centre de difusió del coneixement Els tres dels centres d’investigació i excel·lència de la ciutat, l’ICAC, l’IPHES i l’ICIQ, assessoraran la concreció del projecte.

05/04/2017 El mes de maig Tarragona celebrarà un Congrés educatiu sobre neurociència a l'aula: "Edumindup!" Serà els dies 18, 19 i 20 de maig, al Palau de Congressos.

30/03/2017 L'Orquestra de Nivell Elemental a les Pinzellades Musicals Dirigida per la professora M. Teresa Montaner va omplir de música diversa en gèneres i estils la tarda d'aquest dissabte.

Butlletí e-Educació
Apunta’t al nostre butlletí i estaràs al dia de les nostres novetats
(Necessari)

Compartir

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat