Esteu aquí: Inici Educació Estudiar a TGN Música Escola de Música Inscripcions i matrícula Preinscripció per al curs 2023/2024

Preinscripció per al curs 2023/2024

Preinscripció i matrícula a l'Escola Municipal de Música de Tarragona

Què és la preinscripció?

La preinscripció és el procés d’admissió d’alumnes a l'Escola Municipal de Música en tots els nivells i cursos. En aquest procés distingim entre aquelles persones que ja són alumnes de l'escola i aquelles que demanen l'admissió per primer cop. Comprèn un període de preinscripció i un altre de matriculació.

Durant el període ordinari de preinscripció és quan es demana ser admès/a a l'EMM. Aquest període comença amb la presentació de sol·licituds i finalitza amb la publicació de les llistes d’admesos. Un cop admès/a s’ha de procedir a formalitzar la matrícula.

COM I QUAN S'HA DE FER?

La preinscripció interna per al curs 2023-24 —per a persones que ja són alumnes— es podrà fer del  21 de 31 de març, ambdós inclosos, a través de la intranet de l'Escola de Música. La preinscripció externa —per a persones que volen inscriure's per primer cop— es podrà fer entre el 8 al 21 de maig. A partir del 22 de maig es podrà fer una preinscripció fora de termini per tal d'ocupar les places que hagin quedat lliures. 

PREINSCRIU-T'HI

Qui ha de realitzar-la?

S'han de preinscriure per al curs 2023-2024 totes aquelles persones que vulguin estudiar a l'escola.

OFERTA FORMATIVA

LLISTATS

Segells de reconeixement d'administració oberta