Esteu aquí: Inici Educació Estudiar a TGN Música Escola de Música Inscripcions i matrícula Preinscripció per al curs 2024/2025

Preinscripció per al curs 2024/2025

Preinscripció i matrícula a l'Escola Municipal de Música de Tarragona

Què és la preinscripció?

La preinscripció és el procés d’admissió d’alumnes a l'Escola Municipal de Música en tots els nivells i cursos. En aquest procés distingim entre aquelles persones que ja són alumnes de l'escola i aquelles que demanen l'admissió per primer cop. Comprèn un període de preinscripció i un altre de matriculació.

Durant el període ordinari de preinscripció és quan es demana ser admès/a a l'EMM. Aquest període comença amb la presentació de sol·licituds i finalitza amb la publicació de les llistes d’admesos. Un cop admès/a s’ha de procedir a formalitzar la matrícula.

COM I QUAN S'HA DE FER?

La preinscripció interna per al curs 2024-25 —per a persones que ja són alumnes— es podrà fer del  18 de març a l'1 d'abril, ambdós inclosos, a través de la intranet de l'Escola de Música. La preinscripció externa —per a persones que volen inscriure's per primer cop— es podrà fer entre el 6 i el 19 de maig. A partir del 20 de maig es podrà fer una preinscripció fora de termini per tal d'ocupar les places que hagin quedat lliures.

PREINSCRIU-T'HI

Qui ha de realitzar-la?

S'han de preinscriure per al curs 2024-2025 totes aquelles persones que vulguin estudiar a l'escola.

OFERTA FORMATIVA

OFERTA DE PLACES

LLISTATS

El llistat de sol·licituds admeses a l'Escola de Música es publicarà el dia 10 de juny. Prèviament es publicarà el llistat baremat el dia 27 de maig. El termini de reclamacions és del 27 al 31 de maig.

LLISTAT BAREMAT (PDF)

LLISTAT DEFINITIU (PDF)

 

Segells de reconeixement d'administració oberta