Esteu aquí: Inici Govern Obert Bústia ètica Com informo?

Com informo?

L’alerta es farà mitjançant la Bústia del sistema intern d’informació de l’Ajuntament de Tarragona. És un canal segur que permet la presentació de la informació i la comunicació bidireccional entre la persona informant i la persona responsable de la Bústia.

  1. Per fer la comunicació sense registrar l’adreça IP des de la qual s’accedeix al formulari, es pot fer servir la xarxa TOR.
  2. Un cop s’ha accedit al formulari, es decideix si es volen aportar dades personals i/o de contacte. Aquesta opció és voluntària; el seu objectiu és permetre una comunicació més fluida amb la persona informadora, i en cap moment afecta la tramitació posterior.
  3. S’omplen els diferents apartats dels formularis que es vagin presentant amb les dades que es vulguin facilitar. També es poden aportar proves en forma d’arxius. S’accepten tots el formats més habituals i tots els generats amb programari de codi lliure.
  4. Per acabar, cal acceptar les condicions d’ús.
  5. Quan s’enviï el formulari, es generarà un codi que permetrà l’accés posterior a la tramitació relacionada amb aquesta alerta. Cal guardar aquest codi de manera segura. Només amb aquest codi es podrà fer el seguiment posterior de la tramitació.

Si per algun motiu no es considera oportú fer servir aquest canal per presentar la informació, es pot utilitzar qualsevol dels canals de comunicació que té l’Ajuntament de Tarragona per posar-se en contacte amb el Departament de Bon Govern i concretar la forma més adient per fer la comunicació, garantint la confidencialitat i els drets que estableix la normativa d’aplicació.

Segells de reconeixement d'administració oberta