Esteu aquí: Inici Govern Obert Comunicació Aplicacions mòbils

Aplicacions mòbils

APP de Tarragona

TGN Emergències

L’Ajuntament de Tarragona posa a disposició de les ciutadanes i els ciutadans una aplicació que t'informa sobre el funcionament dels serveis municipals en cas d'emergència i te'n dona tots els detalls de manera actualitzada. En el moment que neix aquesta app, podràs consultar-hi els canvis que s’han implantat en els serveis amb motiu de la crisi sanitària provocada per la pandèmia del coronavirus COVID-19, així com les dades de contacte i la darrera hora.

TGN Agenda

L’Ajuntament de Tarragona reuneix en aquesta nova aplicació per a iOs i Android tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. Amb un cercador que permet combinar diversos filtres, aquesta agenda t’informarà, entre altres, dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport.

Epp! La ciutat com t'agrada

L’Ajuntament de Tarragona posa a disposició de la ciutadania dos canals nous de comunicació, via app i via web, que permeten d’una manera molt senzilla i ràpida enviar a l’Ajuntament avisos i incidències relatives a la via pública. L’usuari pot descriure l’avís, adjuntar una fotografia, geolocalitzar-la i enviar-la.

Som Comerç TGN

APP de fidelització Targeta client de SOM COMERÇ TGN utilitzant la plataforma Moneder. Els clients dels comerços poden consultar el llistat de comerços de SOM COMERÇ TGN, la seva posició en un mapa, les promocions que ofereixen... A més es poden connectar a un comerç escanejant el codi QR del comerç i rebre gratificacions en forma de punts o euros. A l'apartat saldo es poden consultar tots els punts i euros que s'hagin acumulat.

Empresa Municipal de Transports (EMT)

L'aplicació de l'Empresa Municipal de Transports Públics de Tarragona permet obtenir tota la informació sobre línies, horaris i tarifes del transport urbà, serveis especials, notícies i l'accés al servei d'atenció al client.

Concurs de Castells de Tarragona

A través d'aquesta aplicació trobareu tota la informació del Concurs de Castells: taula de puntuacions, normativa, rànquing, colles participants, etc. Amb la calculadora castellera podreu saber exactament quants punts sumen les vostres actuacions. I el cap de setmana del Concurs podreu consultar en directe la classificació.

El Concurs de Castells de Tarragona reuneix bianualment les millors colles del món casteller.​ ​

Apps per aparcar a Tarragona

A través d'aquestes aplicacions podreu gestionar el vostre estacionament des de qualsevol aparell. 

 

Imageen

És una aplicació de realitat augmentada que permet al visitant de Tarragona i Costa Daurada una immersió "in situ" a l'antiga Tàrraco a través del dispositiu mòbil. Amb l'app és possible veure els monuments o espais que s'estan físicament visitant i submergir-se en una simulació de l'ambient de l'època en tota la seva esplendor.​ ​

Tarragona accesible

Amb aquesta aplicació s'ha fet un pas endavant per interpretar les rutes històriques. Està dirigida a persones amb discapacitat auditiva o visual i ofereix 4 rutes temàtiques pels punts d'interès de la ciutat que també són accesibles per a persones amb mobilitat reduïda.

Segells de reconeixement d’administració oberta