Esteu aquí: Inici Govern Obert Comunicació Aplicacions mòbils

Aplicacions mòbils

APP de Tarragona

Hub Jove

El HubJove és l'app de Tarragona Jove que connecta el jovent amb la ciutat. Hi ha tota la informació que la gent jove pot necessitar (agenda, tràmits, notícies, equipaments, carnets digitals..) i també es poden resoldre els dubtes de la forma més ràpida.

TGN Emergències

L’Ajuntament de Tarragona posa a disposició de les ciutadanes i els ciutadans una aplicació gratuïta que ofereix informació actualitzada sobre les emergències a Tarragona i sobre les mesures de seguretat i protecció que cal prendre en cada cas.

TGN Agenda

L’Ajuntament de Tarragona reuneix en aquesta nova aplicació per a iOs i Android tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. Amb un cercador que permet combinar diversos filtres, aquesta agenda t’informarà, entre altres, dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport.

Epp! La ciutat com t'agrada

L’Ajuntament de Tarragona posa a disposició de la ciutadania dos canals nous de comunicació, via app i via web, que permeten d’una manera molt senzilla i ràpida enviar a l’Ajuntament avisos i incidències relatives a la via pública. L’usuari pot descriure l’avís, adjuntar una fotografia, geolocalitzar-la i enviar-la.

Empresa Municipal de Transports (EMT)

L'aplicació de l'Empresa Municipal de Transports Públics de Tarragona permet obtenir tota la informació sobre línies, horaris i tarifes del transport urbà, serveis especials, notícies i l'accés al servei d'atenció al client.

Smart club (PMET)

Les persones usuàries del Patronat Municipal d'Esports de Tarragona teniu a la vostra disposició l'app Smart Club. L'aplicació permet reserves d'espais i pistes, inscripcions a activitats i informació del PMET. Està disponible tant per a sistema Android com IOS. 

Concurs de Castells de Tarragona

A través d'aquesta aplicació trobareu tota la informació del Concurs de Castells: taula de puntuacions, normativa, rànquing, colles participants, etc. Amb la calculadora castellera podreu saber exactament quants punts sumen les vostres actuacions. I el cap de setmana del Concurs podreu consultar en directe la classificació.

Aparcar App

A través d'aquestes aplicacions podreu gestionar el vostre estacionament des de qualsevol aparell. 

Imageen

És una aplicació de realitat augmentada que permet al visitant de Tarragona i Costa Daurada una immersió "in situ" a l'antiga Tàrraco a través del dispositiu mòbil. Amb l'app és possible veure els monuments o espais que s'estan físicament visitant i submergir-se en una simulació de l'ambient de l'època en tota la seva esplendor.​ ​

Tarraco Viva

Gaudeix del festival de Tarraco Viva d'una manera més senzilla i còmoda, amb tot el contigut del festival a la teva butxaca. Consulta totes les noticies del festival i no et perdis cap esdeveniment gràcies a l'aplicació amb versió Android i també iOS.

Segells de reconeixement d'administració oberta