Esteu aquí: Inici Govern Obert Notícies Notícies entitats i voluntariat I Congrès Mediterrani d'Eficiència Energètica i Smart Green Cities

I Congrès Mediterrani d'Eficiència Energètica i Smart Green Cities

I Congrès Mediterrani d'Eficiència Energètica i Smart Green Cities

El Palau Firal i de Congressos de Tarragona acollirà els dies 7 i 8 de novembre el I Congrès Mediterrani d’Eficiència Energètica i Smart Green Cities organitzat per l'Open Energy Institute i que compta amb la col·laboracio, entre d'altres, de l'Ajuntament de Tarragona.
17/10/2012

El Congrès vol ser una plataforma d'informació, debat i oportunitats de negoci dels sectors empresarial, professional i de l'adminsitració pública.

 

Els objectius són:

  1. Oferir una plataforma d’informació, debat i oportunitats de negoci als sectors empresarial, profesional i de l’adminsitració.
  2. Visualitzar Tarragona com a ciutat referent del moviment de les Smart Cities
  3. Proclamar la “Declaració de Tarragona” vinculant aquest moviment de sostenibilitat i d’eficiència energética als Jocs del Mediterrani Tarragona 2017.

 

Intervindran personalitats destacades com Jeremy Rifkin, profesor del Programa de Formació Executiva de la Warthom School de la Universitat de Pennsylvania i autor de la “Tercera Revolució Industrial” entre d’altres.

Els destinataris són sectors de l’energia, la construcció, l’aigua, químic, tecnològic, consultories etc., a més d’alcaldes i responsables de l’administració pública, empresaris i emprenedors, professionals i experts de món universitari.

Segells de reconeixement d'administració oberta