Esteu aquí: Inici Govern Obert Notícies Notícies entitats i voluntariat El Banc dels Aliments busca voluntaris

El Banc dels Aliments busca voluntaris

El Banc dels Aliments busca voluntaris

El Gran Recapte celebrarà la desena edició els dies 30 de novembre i 1 de desembre i a Tarragona només compta, ara per ara, amb un 20% d'inscrits.
El Banc dels Aliments busca voluntaris Font: Tarragona Ràdio.
13/11/2018

A menys de tres setmanes del Gran Recapte, la Fundació Banc dels Aliments de les comarques de Tarragona, fa una crida per animar la gent a participar-hi. “Fins ara, només comptem amb un 20% d’inscrits, mentre que a la resta de províncies ja compten amb més d’un 40% del voluntariat”, explica el portaveu del Banc d’aliments de Tarragona, Òscar Ologaray.

Campanyes com el Gran Recapte són necessàries per integrar plenament a la nostra societat les persones en risc d’exclusió, i sense voluntaris la campanya no arribaria a ser tot un èxit. El banc d’aliments amb el Gran Recapte vol aconseguir recollir aliments nutritius de llarga durada: llet, oli i conserves, però també vol sensibilitzar i mobilitzar la societat sobre la realitat de la precarietat alimentària del nostre país.

Per aquest motiu, el Banc d’Aliments necessita l’ajuda de 4.500 voluntaris per cobrir els 350 supermercats on es durà a terme la recollida d’aliments durant el 30 de novembre i l’1 de desembre.

Aquells qui vulguin poden apuntar-se al web del Gran Recapte o trucant al 977 75 74 44.

Segells de reconeixement d’administració oberta