Esteu aquí: Inici Govern Obert Notícies Notícies entitats i voluntariat L'Ajuntament de Tarragona se suma al Pacte Cívic de Bonavista

L'Ajuntament de Tarragona se suma al Pacte Cívic de Bonavista

L'Ajuntament de Tarragona se suma al Pacte Cívic de Bonavista

L'alcalde Josep Fèlix Ballesteros signarà dijous el document, que recull un decàleg de bones pràctiques per fomentar la convivència al barri.
25/01/2017

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, assistirà aquest dijous a les 18 h a la signatura del Pacte Cívic de Bonavista, que tindrà lloc a la Sala d'Actes del Centre Cívic de Bonavista. A l'acte també intervindran Dolores Gutiérrez, presidenta de l'Associació de Veïns de Bonavista; Antonio Puerta, vocal d'urbanisme de l'entitat veïnal; Diego Castro, coordinador del Pacte Cívic i el tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Tarragona, Javier Villamayor.

El Pacte, promogut per l'Associació de Veïns i que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tarragona i d'una vintena d'entitats del barri, recull un decàleg de bones pràctiques per promoure conductes cíviques que fomentin el barri com a espai de convivència.

L'Ajuntament de Tarragona es compromet a realitzar diferents actuacions per millorar la plaça de la Constitució, potenciant la neteja de la zona i restaurant els elements del parc infantil. Paral·lelament, també s'apostarà per la creació d'un equip de mediadors per difondre i reforçar el Pacte Cívic.

Segons l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, "és important treballar conjuntament amb els veïns aquells aspectes del dia que de vegades són els que més problemes de convivència generen. Vull transmetre el meu agraïment a l'Associació de Veïns de Bonavista i a les entitats implicades per comprometre's a millorar la qualitat de l'espai públic".

Entre el decàleg d'actuacions que es comprometen a defensar tots els promotors del Pacte, destaquen la necessitat de garantir el descans dels veïns, netejar els excrements dels gossos i el respecte al mobiliari urbà, entre d'altres.

Segells de reconeixement d'administració oberta