Serveis

Serveis prestats

El Patronat Municipal de Turisme de Tarragona desenvolupa activitats que s’emmarquen en dos àmbits d’actuació principals: la promoció de la ciutat a l’exterior per a la captació de visitants i la prestació de serveis als turistes que visiten la ciutat.

Aquestes activitats es poden estructurar en:

PROMOCIONS, FIRES I WORKSHOPS

El Patronat Municipal de Turisme de Tarragona activa les vies de promoció i comercialització dels productes que ofereix la ciutat mitjançant la participació a fires, promocions i worshops estatals, nacionals i internacionals.

VIATGES DE FAMILIARITZACIÓ I VISITES GUIADES

Una de les funcions importants del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona és l’acollida de professionals del turisme o bé de grups que, atesa la seva condició, necessiten un tractament especial, tenint en consideració els mercats d’on provenen i que la majoria d’ells estan interessats en el turisme cultural. Per aquest motiu, el Patronat ofereix a aquests sectors de la intermediació, la premsa especialitzada i d’altres prescriptors, visites guiades,així com a material turístic que pugui complimentar els seus coneixements.

PREMSA

El Patronat Municipal de Turisme de Tarragona assessora els professionals del món de la comunicació, se’ls assisteix tècnicament a l’hora de tramitar permisos, concertar entrevistes, organització de visites, la tramesa d’informació sobre la ciutat o qualsevol altra petició que ens formulin.

EDICIÓ I DISTRIBUCIÓ DE MATERIAL

El Patronat distribueix el material que edita, a banda de a activitats promocionals i punts d’informació, atenent les peticions de material provinents d’empreses, entitats i organismes.

WEB I XARXES SOCIALS

Promoció d’activitats al web propi www.tarragonaturisme.cat en 7 idiomes: català, castellà, anglès, francès, alemany, italià i rus, oferint una informació actualitzada i dinàmica als potencials visitants així com als professionals interessats en Tarragona. El Patronat compte també amb: Facebook, Twitter, Instagram, Google+, YouTube, Flickr, Linkedin i Issuu així com amb el bloc Tarragona experience.

NEGOCIS I CONGRESSOS

Assessorament i col·laboració des del Tarragona Convention Bureau (TCB), l’oficina de Congressos de Tarragona, en l’organització de congressos i jornades. El TCB canalitza la relació comercial entre els promotors de congressos i les empreses de servei associades.

TARRAGONA FILM OFFICE

Davant del gran potencial del terme municipal de Tarragona, la Tarragona Film Office, adherida a la Catalunya Film Commission, es posa a disposició de la indústria audiovisual oferint, de forma totalment gratuïta, assistència en la recerca de localitzacions de rodatge i en la tramitació dels permisos, coordinació dels diferents serveis municipals necessaris i assistència en la logística de la producció, amb la intenció de ser una valuosa eina de suport per als professionals del sector.

OFICINES DE TURISME 

Les oficines de turisme del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona ofereixen una atenció personalitzada sobre informació turística, tot contribuint a l'acollida del visitant.

Serveis: 

* Atenció al turista i visitant
* Informació turística i cultural de Tarragona
* Entrega gratuïta de mapes, fulletons turístics i guies d’allotjaments de la ciutat
* Consulta d’horaris de trens i autobusos
* Venda de guies, marxandatge i records de la ciutat

Imatge corporativa

UN CONCEPTE I UNA IMATGE

Com si les onades del Mediterrani es concentressin formant el nostre amfiteatre...
...Com si aquest escenari cultural, per excel·lència, s’expandís més enllà de les seves grades, transformant la pedra en aigua.

Una imatge que pretén sintetitzar l’essència de Tarragona, l’essència patrimonial, cultural i mediterrània.

LA MARCA

Descarregueu l’arxiu pdf

ELS LOGOS

En aquest enllaç, podreu descarregar els logos de Tarragona turisme, Tarragona Convention Bureau i Tarragona Film Office. Trobareu el logo de l'ajuntament de Tarragona aquí.

Segells de reconeixement d'administració oberta