Esteu aquí: Inici Patrimoni Arxiu municipal Difusió Activitats Històries Enllaçades i Les Estàtues ens Parlen

Històries Enllaçades i Les Estàtues ens Parlen

L’any 2013 la BHMT i Tarragona Cultura vam iniciar un projecte conjunt que, sota el títol Històries Enllaçades, pretén difondre els fons de la Biblioteca més enllà de l’actualitat aprofitant les xarxes socials de Facebook i Instagram.

Amb una periodicitat setmanal, anem penjant als perfils de @tarragona.cat, cartells, anuncis, programes, portades de diaris o fotografies relacionades amb la ciutat. Podeu veure’n algunes a Instagram, per exemple, amb l'etiqueta #històriesenllaçades, com la sèrie iniciada el desembre de 2016 de la Tarragona dels anys setanta als noranta de fotografies d’Anton Roca.

El mes de març de 2018 vam iniciar una nova sèrie titulada Les Estàtues ens Parlen per donar a conèixer les històries d'algunes escultures que trobem als carrers de la ciutat, amb fotografies de Júlia Abelló. 

El mes de setembre el vam dedicar a fotografies de les festes de Santa Tecla de 1993, per recordar la celebració de fa 25 anys. A partir del mes d'octubre hem iniciat una nova sèrie sobre façanes ornamentades amb mosaics o escultures i pintures murals, per donar a conèixer els seus autors i posar-les en valor.

Segells de reconeixement d'administració oberta