Esteu aquí: Inici Patrimoni Arxiu municipal Memòria democràtica Publicacions Monogràfics Bicentenari de la Guerra del Francès Actes i conmemoració Notícies Engega la campanya de distribució gratuïta dels primers 500 còmics 'El setge de Tarragona (1811)'

Engega la campanya de distribució gratuïta dels primers 500 còmics 'El setge de Tarragona (1811)'

Engega la campanya de distribució gratuïta dels primers 500 còmics 'El setge de Tarragona (1811)'

El còmic es presentarà el dia 7 d'abril
10/02/2011

Dins dels actes que commemoren el Bicentenari del setge de la ciutat durant la Guerra del Francès, sota el lema de 1811. Tarragona assetjada, la Conselleria de Patrimoni de l’Ajuntament de Tarragona edita el còmic El setge de Tarragona (1811) obra dels autors tarragonins: Àngel – O. Brunet (textos) i Hugo Prades i Josep Lluís Zaragoza (il·lustracions).

El còmic El setge de Tarragona (1811) es presentarà el dia 7 d’abril a la sala d’actes de l’Ajuntament de Tarragona i es podrà adquirir a les llibreries de la ciutat. Tanmateix, aquest divendres 11 de febrer, s’inicia la campanya coordinada per l’Arxiu Històric de la Ciutat de Tarragona, per a poder lliurar 500 còmics gratuïts als primers 500 tarragonins que tinguin la butlleta segellada.

Es distribuiran 2.500 butlletes als punts habituals de difusió cultural i al Museu d’Història de Tarragona . La butlleta haurà de ser segellada, com a mínim, en quatre dels llocs en els quals es desenvolupen les activitats relacionades amb 1811. Tarragona assetjada. Després, a partir del 19 d’abril, al Museu d’Història de Tarragona, es repartiran per ordre d’arribada els 500 còmics previstos.

Per a més informació:

 

Segells de reconeixement d'administració oberta