Esteu aquí: Inici Patrimoni Arxiu municipal Notícies Notícies 2024 2a Residència SCAN de Creació i Investigació al Centre d’Imatges de Tarragona (CIT) / L’Arxiu

2a Residència SCAN de Creació i Investigació al Centre d’Imatges de Tarragona (CIT) / L’Arxiu

2a Residència SCAN de Creació i Investigació al Centre d’Imatges de Tarragona (CIT) / L’Arxiu

El projecte guanyador és “147 anys son els que tindrien els arbres de la plaça de la Font” de Lucas Momparler
2a Residència SCAN de Creació i Investigació al Centre d’Imatges de Tarragona (CIT) / L’Arxiu Jurat de la 2a Residència SCAN de Creació i Investigació.
09/07/2024

El passat 25 de juny es va reunir el jurat de la 2a Residència SCAN de Creació i Investigació al Centre d'Imatges de Tarragona (CIT) / L'Arxiu per seleccionar, d'entre les catorze propostes presentades, el projecte guanyador que desenvoluparà un projecte artístic o d'investigació a partir del fons fotogràfic i documentals dipositats en el CIT / L'Arxiu.

La presentació del treball resultant de la residència es farà en el marc de l'11edició del festival SCAN Tarragona 2024 que explora les URBS: les ciutats, el dia 13 de novembre a L'Arxiu.

Aquesta convocatòria neix amb la voluntat d'obrir les portes del fons fotogràfic i documental a artistes, curadors i investigadors, amb la idea d'incentivar la creació de projectes artístics o d'investigació, a través de l'estada d'una setmana al Centre d'Imatges de Tarragona / L'Arxiu, i presentar-ne una conclusió o formalització en públic. Una nova mirada als fons documentals.

El jurat estava integrat per Jesus Vilamajó (Director artístic SCAN), Manel Margalef (Director Museu Art Modern de Tarragona), Joana Zapata (periodista i productora), Blanca Gas (Tècnica de l'Arxiu d'Imatges del Servei d'Arxiu de Tarragona) i Joaquim Nolla (Cap del Servei d'Arxiu i Gestió documental de Tarragona). Així mateix, també hi va assistir Jordi Abelló (coordinador de l'SCAN).

Segells de reconeixement d'administració oberta